"Άνοιγμα" στην ακροδεξιά από Λοβέρδο: Αν εκλεγώ θα άλλαξουν οι θέσεις του κόμματος σε ασφάλεια και μεταναστευτικό

Την μετατροπή του ΚΙΝΑΛ σε ιδεολογική συνιστώσα της ΝΔ, επιβεβαιώνει καθημερινά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπογράμμισε πως εάν εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, θα αλλάξουν δραστικά οι θέσεις του κόμματος για το Μεταναστευτικό και την Ασφάλεια.

«Έχω κατηγορηθεί γι’ αυτό, αλλά είμαι κατηγορηματικός και σκληρός σε αυτά τα ζητήματα», τόνισε σε συνέντευξή του στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA.

Αναφορά σε Πρέσπες

«Σε ό,τι με αφορά και επειδή λέγεται ότι θα έλθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα για να με καταψηφίσουν, τους καλοδέχομαι, τους υποδέχομαι με ενθουσιασμό, γιατί αυτό θα αυξήσει τη συμμετοχή με δύο καλά αποτελέσματα: το πρώτο είναι να έλθουν ψηφοφόροι στην κάλπη μας και η μεγάλη συμμετοχή να προοιωνίζεται ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές και το δεύτερο να τσακίσει τους μηχανισμούς. Γιατί όταν έρχονται ψηφοφόροι από άλλα κόμματα να ψηφίσουν, διαλύουν τη δυναμική των κομματικών μηχανισμών, που δεν είναι καλό πράγμα. Γιατί άλλο οργάνωση, άλλο μηχανισμός», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Συμπληρώνοντας τη συλλογιστική του ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε και αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών κάνοντας άνοιγμα στην ακροδεξιά: «Αν τώρα μιλάμε για υπόγειες πορείες, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα υπόγειο κέντρο εξουσίας να σιγοντάρει κάποιους πρόθυμους για νέες Πρέσπες. Σε αυτό θέλω να είμαι κατηγορηματικός και πάρα πολύ αυστηρός».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ