Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Σκέρτσος είπε την αλήθεια - Δεν υπάρχει μελέτη» (video)

Μπορεί ο Άκης Σκέρτσος να προσπάθησε να ανασκευάσει τη δήλωση του περι μη ύπαρξης μελέτης για τη μετάδοση του κορωνοϊού από αστυνομικούς, αποδίδοντας το θόρυβο που προκλήθηκε στα  «παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά λογάριαζε χωρίς τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Σκέρτσος είπε την αλήθεια - Δεν υπάρχει μελέτη» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Τον φάγανε τον Σκέρτσο, φτάνει. Τί είπε ο κ. Σκέρτσος το φοβερό; Ο κ. Σκέρτσος είπε κάτι απλά πραγματικό. Ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους μελέτη. Ακούω δύο μέρες που βρίζουν τον Σκέρτσο ή του ασκούν κριτική διάφοροι συνάδελφοί σας, αλλά το ερώτημα είναι το εξής: Αντί να ασκούνε κριτική, μπορούν να μας δείξουν μια τέτοια μελέτη; Γιατί αν δεν υπάρχει μελέτη, καλώς το είπε ο Σκέρτσος. Αφού δεν υπάρχει», δήλωσε στα Παραπολιτικά fm, o Άδωνις Γεωργιάδης.

Είναι πλέον τρομακτικό το πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, είχε δηλώσει στο Δελτίο Ειδήσεων του Mega πως: «Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό, άρα, για να προστατέψουμε όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους, να πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ