Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ Τσίπρα και ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Βόλο (video)

Συνάντηση με ανεμβολίαστους υγειονομικοούς είχε κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Βόλου, ο Αλέξης Τσίπρας, την οποία και επιδίωξαν προκειμένου να να διαμαρτυρηθούν για την αναστολής εργασίας.

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ Τσίπρα και ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Βόλο (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Συνάντηση με ανεμβολίαστους υγειονομικοούς είχε κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Βόλου, ο Αλέξης Τσίπρας, την οποία και επιδίωξαν προκειμένου να να διαμαρτυρηθούν για την αναστολής εργασίας.

Τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επιδίωξαν οι ίδιοι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί του Νοσοκομείου, ώστε να διαμαρτυρηθούν για το μέτρο της αναστολής εργασίας.

Ο διάλογος που είχε ο Αλέξη Τσίπρα με του ανεμβολίαστους υγειονομικούς αλλά και ο τρόπος προσέγγισης από τέλεσε και ένα καλό πρώτο παράδειγμα για το πως η πολιτεία θα πρέπει να απευθύνεται σε τέτοιες ομάδες. Χωρίς αυταρχισμό και την τιμωριωτική διάθεση

Όπως δημοσίευσε o τοπικός ιστότοπος gogonota.news οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ανέφεραν, μεταξύ άλλων:

«Οι μισοί από εμάς έχουμε νοσήσει, έχουμε αντισώματα, προσπαθήσαμε να ξανακολλήσουμε και δεν κολλήσαμε. Πώς να πειστώ ότι χρειάζομαι το εμβόλιο; Έχω φυσική ανοσία», είπε ανεμβολίαστη εργαζόμενη του Νοσοκομείου που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας.

«Εγώ νόσησα με 2,5 ντεπόν», «να βάλουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο για να μπορέσουμε να γυρίσουμε στη δουλειά μας;», «είναι δικαίωμά μας να αποφασίσουμε εάν θέλουμε να κάνουμε το εμβόλιο ή όχι», «θέλουν να μας παρουσιάζουν ως γραφικούς», ανέφεραν άλλες ανεμβολίαστες νοσηλεύτριες.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δημοσιεύει ρεπορτάζ τις κάλεσε να μην επαναπαύονται επειδή νόσησαν, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να πιστεύουν ανορθολογικές θεωρίες ότι το εμβόλιο αλλάζει το dna.

Αναφερόμενος στο μέτρο της αναστολής είπε ότι είναι απάνθρωπο να μένουν χωρίς μισθό και να κινδυνεύουν να χάσουν την αξιοπρέπειά τους, υπενθυμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει αντί για την αναστολή, τη διαθεσιμότητα όσων υγειονομικών δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, μέχρι να μετακινηθούν σε κάποιο άλλο τομέα, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με ασθενείς.

«Τόσο πολύ μας αγαπάει η κυβέρνηση και νοιάζεται για μας; Δεν σκέφτεται ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε το αέριο, να μην έχουμε ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι, χωρίς ένα ευρώ; Και θέλουν να μας πείσουν ότι μας νοιάζονται προτρέποντας μας να κάνουμε το εμβόλιο; Να μας αφήσουν να διαχειριστούμε τη ζωή μας», είπε ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια.

Τσίπρας: Το πρώτο διάστημα που υπήρχαν κάποια κρούσματα του Astra Zeneca ή του Jonshon & Jonshon, καταλαβαίνω ότι υπήρξε ένα κλίμα. Τώρα με το Pfizer που είναι MRN, δεν υπάρχει θέμα. Προστατεύει και δημιουργεί ανοσία.
Ανεμβολίαστες: Και το MRN είναι μια καινούργια τεχνολογία που δεν έχει δοκιμαστεί.
Τσίπρας: Εγώ με αγάπη και με έγνοια σας λέω την άποψή μου για την υγεία σας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ