Ανατριχιαστικές δηλώσεις από τη Μιράντα Ξαφά (video)

Το καλό με την "μητσοτακική" Μιράντα Ξαφά, είναι ότι δεν μπορεί να κρύψει το ακραία νεοφιλελεύθερο εαυτό της και σε αντίθεση με κάποιους άλλους, αυτό είναι τουλάχιστον τίμιο.

Ανατριχιαστικές δηλώσεις από τη Μιράντα Ξαφά (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Προσελήφθησαν πολλοί περισσότεροι γιατροί και βοηθητικό προσωπικό το οποίο θα πρέπει να μειωθεί στο βαθμό που υποχωρεί η πανδημία. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το ΕΣΥ πρέπει να είναι κρατικό. Υπάρχουν παραδείγματα στον κόσμο πολύ αποτελεσματικών ιδιωτικών συστημάτων που επιδοτούνται από το δημόσιο… Δε χρειάζεται όλα τα νοσοκομεία να είναι κρατικά», δήλωσε η Μιράντα Ξαφά στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

Σε ερώτηση αν η αύξηση του κατώτατου μισθού θα ήταν μια λύση για την ακρίβεια και τη λιτότητα που βιώνουν τα νοικοκυριά, η Μιράντα Ξαφά ήταν σαφής και σε "γραμμή" Άδωνη Γεωργιάδη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όχι, δεν θα ήταν λύση», είπε γελώντας η στενή συνεργάτιδα του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού και συνέχισε: «Το γεγονός ότι αυξάνονται οι τιμές της Ενέργειας είναι ένα σήμα προς τους καταναλωτές να καταναλώνουν λιγότερο. Εάν τους αποζημιώνεις για κάθε αύξηση, δεν το λαμβάνουν αυτό το σήμα».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ