Κουρουμπλής: «Δεν το παίρνω πίσω - Να μου κάνουν μήνυση και να δούμε τι γίνεται στα νοσοκομεία» (video)

Επιμένει στις δηλώσεις του στη Βουλή, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κουρουμπλής: «Δεν το παίρνω πίσω - Να μου κάνουν μήνυση και να δούμε τι γίνεται στα νοσοκομεία» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν μίλησα για δολοφόνους, είπα ότι οι πολιτικές αυτές είναι δολοφονικές. Έκανα αυτό που η συνείδησή μου, μου όρισε. Δεν με απασχολεί αν θα είμαι βουλευτής. Γι’ αυτούς που θεωρούν ότι ήταν μια βαριά κουβέντα… Ε, ωραία. εγώ την είπα και δεν την παίρνω πίσω. Τι να κάνουμε τώρα…», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Όποιος νομίζει ότι θίγεται, εγώ παραιτούμαι από την προστασία της ασυλίας μου να μου κάνει μήνυση, να πάμε στα δικαστήρια και να πάμε να δούμε τι συντελείται στα νοσοκομεία», υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής.

«Πιάστηκαν από μια λέξη για να γυρίσουν την κουβέντα. Ο κύριος Τσίπρας έκρινε αυτό που έκρινε», είπε χαρακτηριστικά για τη διαγραφή του.

«Το αν έβαλα αυτογκόλ ή όχι θα κριθεί όταν έρθει η ώρα. Όταν θα καταλάβει ο ελληνικός λαός το πως διαχειρίζονται την κρίση οι κύριοι αυτοί και τον εμπαίζουν και λέει ο πρωθυπουρός σαν καρδινάλιος ότι δεν υπάρχει καμία μελέτη (...) Όποιος νομίζει ότι θίγεται, εγώ δηλώνω ότι παραιτούμαι από την προστασία της ασυλίας μου και να μου κάνει μήνυση. Να πάμε στα δικαστήρια και να δούμε τι συντελείται μέσα στα νοσοκομεία», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ