Παγώνη κατά Μητσοτάκη για ΜΕΘ: «Είναι δυνατόν να λέμε τα αυτονόητα;» (video)

Με ιδιαίτερα απαξιωτικό ύφος για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού, αναφέρθηκε η Ματίνα Παγώνη σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

Παγώνη κατά Μητσοτάκη για ΜΕΘ: «Είναι δυνατόν να λέμε τα αυτονόητα;» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αυτά που ειπώθηκαν τώρα στη μελέτη, τα λέμε εδώ και χρόνια. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλη ιστορία, όταν έχουμε πει ότι για τους διασωληνωμένους δεν είναι ο χώρος τους εκτός ΜΕΘ, είναι εντός. Άρα πρέπει να αυξήσουμε τα κρεβάτια. Παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Κικίλια 556, φτάσαμε 775, είπαμε θέλουμε πολύ περισσότερα κρεβάτια ΜΕΘ», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματινα Παγώνη.

«Ξέρετε όμως που σηκώθηκε το θέμα, ο πρωθυπουργός είχε πει στη Βουλή, ότι δεν έχει στοιχεία ότι υπάρχει μεγαλύτερη θνησιμότητα έξω απ’ τις ΜΕΘ απ’ ότι μέσα. Εδώ η μελέτη του κ. Τσιόδρα, δείχνει άλλα πράγματα», παρενέβη ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Είναι δυνατόν κανένας να σκεφτεί ότι ένας άρρωστος διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ δεν έχει κανένα πρόβλημα και μπορεί να μείνει εκτός ΜΕΘ; Δηλαδή ειλικρινά σας μιλάω, δεν μπορούμε να λέμε πράγματα τα οποία είναι αυτονόητα. Ο διασωληνωμένος είναι για τη ΜΕΘ, αλλιώς δεν χρειάζονται οι ΜΕΘ»,

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ