ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη Βουλή.


Παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και προκήρυξη εκλογών ζήτησε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στη Βουλή.
«Έχετε μια ευκαιρία κ. Μητσοτάκη να φανείτε αντάξιος ευθύνης, αν σταθείτε στο βήμα αυτό και αντί για δικαιολογίες να φερθείτε έντιμα και να δώσετε διέξοδο στο αδιέξοδο! Να παραιτηθείτε κ. και να προκηρύξετε εκλογές, να δώσετε τη δυνατότητα στη λαϊκή ετυμηγορία να δώσει διέξοδο» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.
«Δώστε το δικαίωμα στον λαό να σας κρίνει για να ξεφύγει η χώρα από κλοιό πολιτική σας. Για να θεμελιώσουμε ανάκαμψη και προοπτική. Αποτύχατε να δώσετε λύση, δεν είστε μόνο ανεπαρκής, είστε επικίνδυνος. Είστε μια κυβέρνηση ενόχων. Σας ζητούμε να δώστε το δικαίωμα στον ελληνικό λαό να σας κρίνει για να ξεφύγει η χώρα από τον κλοιό της πολιτικής σας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αντισταθούν σε αυτήν την πολιτική, στην αλαζονεία στη διαφθορά και στη φθορά που εκπροσωπείτε. Τους καλώ να απαιτήσουν να φύγει η κυβέρνηση των ενόχων. Τους καλώ να επιβάλουν το συνταγματικό τους καθήκον και το δικαίωμα να αποφασίσουν για το αύριο. Γιατί υπάρχει ελπίδα στον τόπο».
"Θερμό" επεισόδιο Τσίπρα - Γεραπετρίτη (video)
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.#Βουλη @atsipras @syriza_gr pic.twitter.com/Cpln8MCUJb
— Αλέξανδρος Νικολαΐδης (@AlexandrosNik) December 18, 2021
Αντί για ψέματα, να δώσετε διέξοδο στο αδιέξοδο. Να παραιτηθείτε, κ. Μητσοτάκη, και να προκηρύξετε εκλογές. Πατάτε 2,5 χρόνια τώρα στο λαιμό της χώρας στηριζόμενοι σε χορηγούμενα ΜΜΕ. Είστε όχι μόνο ανεπαρκής αλλά και επικίνδυνος. Είστε μία κυβέρνηση ενόχων. Ως εδώ λοιπόν.#Βουλη
— Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) December 18, 2021