"Θερμό" επεισόδιο Τσίπρα - Γεραπετρίτη (video)

Έντονό φραστικό επεισόδιο στη βουλή μετά από ειρωνική φράση του Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Μετά από το τέλος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, το λόγο για να μιλήσει, πήρε ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος έκανε ένα απαξιωτικό και ειρωνικό σχόλιο για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η φράση του Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε», είχε ως συνέπεια σφοδρές αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε το λόγο και απευθυνόμενος στον υπουργό επικρατείας, δήλωσε: «Κύριε Γεραπετρίτη, εχετε αναλάβει να είστε αντ’ αυτού του κ. Μητσοτάκη και κάθε φορά που ομιλώ έρχεστε να απαντήσετε σε μένα. Δεν είσαστε κ. Γεραπετρίτη αρχηγός κόμματος για να έχω υποχρέωση να σας απαντώ. Δεν είστε καν εκλεγμένος. Όταν πάρετε την ψήφο του ελληνικού λαού να έχετε το θάρρος και το θράσος να μιλήσετε με αυτή τη φράση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σας ζητώ να ανακαλέσετε. Ειδικά εσείς που δηλώσατε και 5000 ΜΕΘ να είχαμε θα είχαμε περισσότερους νεκρούς και θα ήταν το ίδιο ακριβώς, είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε στον ελληνικό λαό, αντί να μας κουνάτε το δάχτυλο».

Στη συνέχεια αποχώρησε όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ