Πλεύρης: «Θα το μετανιώσει πικρά όποιος δεν τηρήσει τα μέτρα» (video)

Tην καθολική διενέργεια τεστ σε όλο τον πληθυσμό (με το κόστος στους πολίτες) θέλει η κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλέυρης που προειδοποίησε με νευρικό τρόπο πως όποιος δεν τηρήσει τα μέτρα θα το μετανιώσει πικρά.

Πλεύρης: «Θα το μετανιώσει πικρά όποιος δεν τηρήσει τα μέτρα» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Εμείς αυτό που εξετάζουμε είναι εκείνο που δυστυχώς ενώ καλέσαμε τον κόσμο δεν υπήρξε η ανταπόκριση που θα θέλαμε την εβδομάδα του testing. Θα θέλαμε να υπήρχε ένα τεστ συνολικά όλου του πληθυσμού, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Είναι κάτι που εξετάζουμε και θα το συζητήσουμε. Όταν μιλάμε ότι εξετάζουμε κάτι σημαίνει ότι το συζητάμε, άρα δεν μπορώ να πω ότι το έχουμε αποφασίσει. Θα θέλαμε να δούμε μία συνολική πραγματική εικόνα του πληθυσμού και έτσι, ένα τεστ θα μπορούσε να βοηθήσει… 100 φορές να με ρωτήσετε, την ίδια απάντηση θα σας δώσω. Το τέστινγκ εξετάζεται. Όποια απόφαση υπάρχει θα ανακοινωθεί», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας, που δήλωσε επίσης πως «η μετάλλαξη Όμικρον θα μας απασχολήσει πάρα πολύ έντονα μέσα στον Ιανουάριο»

Σε σχετική ερώτηση, ο Θάνος Πλεύρης απείλησε πως «όποιος επιχειρήσει να παραβιάσει τα μέτρα στις γιορτές θα το μετανιώσει πικρά».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ