Εξαδάκτυλος- Βατόπουλος: «Δεν εισηγηθήκαμε τεστ σε εμβολιασμένους - Η επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει εδώ και 15 ημέρες» (video)

Εξαδάκτυλος- Βατόπουλος: «Δεν εισηγηθήκαμε τεστ σε εμβολιασμένους - Η επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει εδώ και 15 ημέρες» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όχι μόνο η επιτροπή επιστημόνων δεν έχει εισηγηθεί rapid test σε εμβολιασμένους, αλλά δεν έχει καν συνεδριάσει εδώ και 15 ημέρες, ανέφερε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αν και έχει συζητηθεί το μέτρο για δωρεάν self test για όλους, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Όμως, ενστάσεις για το υποχρεωτικό rapid test σε εμβολιασμένους, εξέφρασε και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, ο οποίος τόνισε πως εν όψει εορτών αρκεί μία ισχυρή σύσταση για self test. Δεν χρειάζεται, να βάλουμε τους εμβολιασμένους σε μία διαδικασία rapid testing, είπε μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος επιβεβαίωσε και αυτός πως η επιτροπή δεν έχει εισηγηθεί κανένα μέτρο, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η επιτροπή δεν έχει συγκληθεί εδώ και 15 ημέρες.

«Η Επιτροπή δεν έχει συγκληθεί εδώ και 15 ημέρες. Αντικειμενικά δεν έχει πάρει απόφαση για αυτό το θέμα. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν είπαν για τα δωρεάν self test εν μέσω των εορτών«.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ