Μπακογιάννης για τις αντιδράσεις στη συναυλία Ρουβά: «Δεν αξίζουν απάντηση οι μίζεροι»

Με μια μάλλον ειρωνική και επιθετική ανάρτηση στο facebook, απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης στην κριτική και τις αντιδράσεις για την πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Σάκη Ρουβά.

Μπακογιάννης για τις αντιδράσεις στη συναυλία Ρουβά: «Δεν αξίζουν απάντηση οι μίζεροι»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτησή του στο facebook, μετά το σάλο για το κόστος της 17λεπτης συναυλίας χωρίς κοινό, που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά, την πρωτοχρονιά.

«Με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, σε μία επιθετική και ειρωνική ανάρτηση. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!

Μάλιστα, στην ανάρτηση αυτή απάντησε με επίσης ειρωνικό και ελιτίστικο τρόπο και η βουλεύτρια της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ