Καπραβέλος: «Χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές - Τεράστια επιχειρησιακά λάθη» (video)

Ξέσπασμα από το διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκο Καπραβέλο. «Έπρεπε να παρθούν μέτρα πολύ νωρίτερα. Είμαι θυμωμένος γιατί δεν μπορώ να βλέπω να χάνονται άδικα τόσες ανθρώπινες ψυχές».

Καπραβέλος: «Χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές - Τεράστια επιχειρησιακά λάθη» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Από τον Αύγουστο έχουμε πει γιατί πρέπει να πάρουμε μέτρα για να μην έχουμε μαύρο Νοέμβριο και μαύρα χριστούγεννα και μέτρα δεν παρθήκανε. Έγιναν τεράστια επιχειρησιακά λάθη», δήλωσε εμφανώς ταραγμένος ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open.

«Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι τα μέτρα μετά τις 03/01/2022. Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή μέχρι τις 03/01 κάνουμε σύμβαση με τον κορωνοϊό ότι δεν θα χτυπήσει την πατρίδα μας και μετά θα πάρουμε τα μέτρα, τη στιγμή που δεν έχουμε που να νοσηλεύσουμε τους ασθενείς με covid από τη Δέλτα; Έπρεπε να παρθούν μέτρα πολύ νωρίτερα. Είμαι θυμωμένος γιατί δεν μπορώ να βλέπω να χάνονται άδικα τόσες ανθρώπινες ψυχές. Έχουμε πει χίλιες φορές τι πρέπει να γίνει, την ξέρουμε την πανδημία και γυρνάμε γύρω γύρω χωρίς να πάρουμε βασικά μέτρα. Τα αναβάλλουμε γιατί προέχει η οικονομία», συμπλήρωσε εκνευρισμένος με τους κυβερνητικούς χειρισμούς ο κ. Καπραβέλος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ