Πρόεδρος ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ: «Δεν θα αποκαλύψω την αμοιβή του Σάκη Ρουβά» (video)

O πρόεδρος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Δέδες, μίλησε στον Alpha 98.9 και τον Γιώργο Κακούση, σχετικά με το σάλο που έχει προκληθεί σχετικά με την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων και προκλητικά αρνήθηκε επανειλημμένα να δώσει στη δημοσιότητα την αμοιβή του Σάκη Ρουβά.

Πρόεδρος ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ: «Δεν θα αποκαλύψω την αμοιβή του Σάκη Ρουβά» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η αμοιβή του καλλιτέχνη μαζί με την ομάδα του, ποια είναι;», ρώτησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κακούσης τον πρόεδρο της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνο Δέδε.

Ο διάλογος που ακολούθησε και οι απαντήσεις του προέδρου της Τεχνόπολης ήταν τουλάχιστον προσβλητικές για τους πολίτες και τους δημότες της πρωτεύουσας.

Δέδες: Γι’ αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε την εταιρεία παραγωγής.

Δημοσιογράφος: Όχι, ρωτάμε εσάς που πληρώνετε. Η εταιρεία παραγωγής ποια είναι;

Δέδες: Θα μου επιτρέψετε να προστατέψω τον καλλιτέχνη, τον οποίον υπεραγαπάμε και μας κάνει πάρα πολύ μεγάλη τιμή που συμμετέχει.

Δημοσιογράφος: Μα δεν θέλει κανείς να βλάψει κανέναν, αλλά έχω την εντύπωση ότι βγήκατε να μιλήσατε για κάποια ζητήματα για τα οποία σας κατηγορούν. Για να προστατέψετε τον καλλιτέχνη, εξηγείστε.

Δέδες: Μα σας είπα έχουμε δώσει το αναλυτικό κόστος.

Δημοσιογράφος: Όχι, δεν έχετε δώσει το αναλυτικό κόστος. Έχετε δώσει το πόσοι πληρώνονται. Επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις, πείτε μας ποια είναι η αμοιβή του καλλιτέχνη και των συνεργατών του

Δέδες: Αυτό έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη και την εταιρεία παραγωγής και δεν θα ήθελα να δώσω…

Δημοσιογράφος: Όχι, αυτό έχει να κάνει με τα οικονομικά του Δήμου και την τσέπη των δημοτών.

Δέδες: Ωραία, να σας πω κάτι άλλο; Γιατί πέρυσι δεν μας ρώτησε κανείς και φέτος θέλουν οπωσδήποτε; Είναι ακριβώς το ίδιο κόστος με πέρυσι.

Δημοσιογράφος: Θα θέλατε να μας εξηγήσετε ποια είναι όμως η αμοιβή του καλλιτέχνη και της ομάδας του;

Δέδες: Όχι, θα προστατεύσω τον καλλιτέχνη από αυτό, γιατί ουσιαστικά θα δοθεί μια παράταση στην κουβέντα.

Δημοσιογράφος: Λυπάμαι που το λέω κύριε Δέδε, αλλά τώρα με αυτά που λέτε δίνετε παράταση στην κουβέντα. Εγώ νόμιζα ότι θα ήσασταν σε κάποια θέση να δώσετε ένα λογαριασμό σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική διάσταση. Όταν αντιμετωπίζετε μια κριτική και λέτε δεν θα σας πω πόσα παίρνει ο καλλιτέχνης για να τον προστατεύσω, μάλλον το αντίθετο κάνετε.

Δέδες: Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι μία άποψη η οποία είναι δική σας, δεν είναι δική μου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ