Σεραφείμ Πειραιώς: «Παιχνίδι του Διαβόλου ο Μόσιαλος» (video)

Θεολογική επίθεση κατά του Ηλία Μόσιαλου από το Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, στο χριστουγεννιάτικο κήρυγμά του μπροστά σε πιστούς, σε απευθείας μετάδοση απ' το MEGA.

Σεραφείμ Πειραιώς: «Παιχνίδι του Διαβόλου ο Μόσιαλος» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ.Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνής οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού … Μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες», δήλωσε στο χριστουγεννιάτικο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.

«Γι αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας για την αμετροεπή βλασφημία του κ. Μόσιαλου και λέγομεν πως στα Χριστουγεννα ο Διάβολος φρυάττει (σ.σ. οργίζεται) και βρίσκει αθύρματα (σ.σ. παιχνίδια) όπως ο κ. Μόσιαλος, ο οποίος κάτω από το προσωπείο της ευγένειας και του καθωσπρεπισμού κρύβει δυστυχώς ένα πρόσωπο ρατσισμού και φασισμού, διότι όταν προσβάλλεις την πίστη του άλλου προσβάλλεις το οντολογικό του θεμέλιο. Ο Κύριος δεν προσβάλλεται αλλά εμείς οι πιστοί προσβαλλούμεθα», συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης Πειραιά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ