Δεν κρατιέται για την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ ο Άρης Πορτοσάλτε (video)

Τώρα με την πανδημία που το ΕΣΥ είναι αφημένο στην τύχη του από την κυβέρνηση, είναι σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε η μεγάλη ευκαιρία για την «πρώτη σοβαρή μεταρρύθμιση». Δηλαδή την παράδοση του ΕΣΥ στους ιδιώτες.

Δεν κρατιέται για την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ ο Άρης Πορτοσάλτε (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Μετά από 40 χρόνια, το ΕΣΥ πρέπει να ξαναφτιαχτεί και να δομηθεί πάνω σε καινούργια χαρακτηριστικά. Είναι η πρώτη μεταρρύθμιση που πρέπει να γίνει. Το έχουν προαναγγείλει. Έχει αναλάβει η κυρία Γκάγκα να δει ποια είναι τα κρατικά νοσοκομεία και πως αυτά θα είναι νοσοκομεία ή κάποια δεν θα είναι. Πρέπει να πιέσουμε τώρα να ξεκινήσει τώρα το 2022 η πρώτη σοβαρή μεταρρύθμιση (...) Είδα και ένα ωραίο σχόλιο σήμερα ότι πέντε βουλευτές του ΚΙΝΑΛ είπαν πως πρέπει να προσληφθούν ψυχολόγοι στον κρατικό τομέα για να προσφέρουν θαλπωρή στους νοσήσαντες από κορωνοϊό και θέλω να πω ότι με το καλημέρα σας πέντε βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ξαναφέρνουν τον κρατισμό και ξανά στα παλιά...», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε που στηρίζει εδώ και καιρό τον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ιδιωτικοποίηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Χθες (02/01) μάλιστα ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε, με ανάρτησή του στο Twitter, υποχρεωτικό καθολικό εμβολιασμό όλου του πληθυσμού της χώρας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ