Τοποθετήθηκε διευθυντής ΜΕΘ στο «Ερρίκος Ντυνάν» ο Βασιλακόπουλος

Όλα δεξιά για τον καθηγητή Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής ειδικών για την πανδημία, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Τοποθετήθηκε διευθυντής ΜΕΘ στο «Ερρίκος Ντυνάν» ο Βασιλακόπουλος
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με πανηγυρική δημοσίευση του ΑΠΕ, ανακοινώθηκε πως ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μετακινείται στο "αμαρτωλό" «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς «ανέλαβε συντονιστής-διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και τη διεύθυνση της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου».

Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για «φάση έντονης κινητικότητας έχει εισέλθει ο τομέας της ιδιωτικής υγείας με στόχο την επόμενη μεταπανδημική ημέρα» και συμπληρώνει πως «ενδέχεται μάλιστα η κινητικότητα να συνδέεται με το γενικότερο πλάνο της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία ανήκει το «Ερρίκος Ντυνάν», ως προς τη μεταβίβαση του νοσοκομείου».

Κανένας φιλοκυβερνητικός και προβεβλημένος από τα ΜΜΕ επιστήμονας, δεν χάνεται τελικά.

Η είδηση όπως τη δημοσίευσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ:

Τη ΜΕΘ του «Ερρίκος Ντυνάν» ανέλαβε ο Θ. Βασιλακόπουλος    

Σε φάση έντονης κινητικότητας έχει εισέλθει ο τομέας της ιδιωτικής υγείας με στόχο την επόμενη μεταπανδημική ημέρα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η μετακίνηση στο «Ερρίκος Ντυνάν» του καθηγητή Πνευμονολογίας - Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου. Προερχόμενος από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής των ειδικών για την πανδημία ανέλαβε συντονιστής-διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και τη διεύθυνση της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή ακολουθεί μια σειρά μετακινήσεων από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, με έμφαση στον χειρουργικό και καρδιολογικό τομέα και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του «Ερρίκος Ντυνάν». Ενδέχεται μάλιστα η κινητικότητα να συνδέεται με το γενικότερο πλάνο της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία ανήκει το «Ερρίκος Ντυνάν», ως προς τη μεταβίβαση του νοσοκομείου. Πρόκειται για σχεδιασμό που, κορονοϊού επιτρέποντος, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 εκτιμάται πως μπορεί να εισέλθει σε νέα φάση.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ