Ο δήμαρχος Χαλανδρίου "βάζει τα γυαλιά" στην κυβέρνηση με την τιμή του PCR

Εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση δήμαρχοι πόλεων που εξασφαλίζουν για τους δημότες τους μοριακά τεστ σε πολύ χαμηλότερη τιμή από το πλαφόν των 47 ευρώ.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Από τον Μάιο του 2021, ο Δήμος Χαλανδρίου «έχει ενεργή σύμβαση με ιδιωτικό εργαστήριο για την ανίχνευση κορωνοιού για τους υπαλλήλους του δήμου με μοριακό τεστ στην τιμή των 25 ευρώ», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, o δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, σχετικά με την «επιβολή πλαφόν στα 47 ευρώ, που παρουσιάστηκε ώς δήθεν μεγάλη παρέμβαση στην ελεύθερη αγορά».

Ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου Χαλανδρίου:

«Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την τιμή του μοριακού τεστ ανίχνευσης του κορονοιού και για την επιβολή πλαφόν στα 47 ευρώ, που παρουσιάστηκε ώς δήθεν μεγάλη παρέμβαση στην ελεύθερη αγορά, ενημερώνω ότι ο δήμος Χαλανδρίου έχει ενεργή σύμβαση με ιδιωτικό εργαστήριο για την ανίχνευση κορωνοιού για τους υπαλλήλους του δήμου με μοριακό τεστ στην τιμή των 25 ευρώ, από τον Μάιο του 2021.

Η τιμή αυτή επιβαρύνεται με 10 ευρώ εφόσον γίνεται μαζικά σε χώρο του δήμου ,ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για κατ' οίκον δειγματοληψία στην τιμή των 40 ευρώ.

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πια οτι στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το τεστ ελέγχου παρέχεται δωρεάν στις δομες υγείας...»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ