Έξαλλος και ο Χατζηνικολάου με τις ύβρεις κατά του Μητσοτάκη (video)

Απογοητευμένος από την κατάντια του ελληνικού λαού που υβρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Έξαλλος και ο Χατζηνικολάου με τις ύβρεις κατά του Μητσοτάκη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μετά το Νίκο Ευαγγελάτο -και άλλους μεγαλοδημοσιογράφους- σε κήρυγμα κατά αυτών που υβρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιδόθηκε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δηλαδή αυτό το γαμιέται ο αντίπαλος πολιτικός αρχηγός, δεν το χωράει το μυαλό μου και το στομάχι μου. Εκεί έχουμε φτάσει; Εκεί έχουμε καταντήσει; Αυτή είναι η πολιτική παιδεία του λαού μας μετά από 50 χρόνια κοντά από την μεταπολίτευση; Ότι ο αντίπαλος γαμιέται; Με συγχωρείται αλλά έχει γίνει κεντρικό σύνθημα απ ότι βλέπω. Στα social media, στους δρόμους, το φωνάζουνε πίσω από τηλεοπτικά συνεργεία. Πολύ ωραία, πάρα πολύ ωραία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους μας γι αυτή τη διαδρομή. Από τα μπλε και τα πράσινα καφενεία, φτάσαμε στις ύβρεις που εκτοξεύονται με χυδαίο τρόπο, από τη μία πλευρά προς την άλλη.

Ειλικρινά, νιώθω πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια για το πως εξελίσσεται η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μας.

Και νομίζω μαζί μου, χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα, για να μην πω εκατομμύρια, συμπολίτες μου, νιώθουν την ίδια στεναχώρια, την ίδια απογοήτευση, που αντί να αναβαθμίζεται η ελληνική δημοκρατία, έχουμε φτάσει σε αυτό το πολύ χαμηλό επίπεδο»


Έξαλλος ο Ευαγγελάτος με πολίτες που βρίζουν τον Μητσοτάκη (video)


 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ