Πορτοσάλτε προς εκπαιδευτικούς: «Θέλετε καθισιό και διακοπές» - Τον έβαλε στη θέση του ο Τζανάκης (video)

"Ανακρινόμενος" βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο εκπαιδευτικός Νίκος Παπαχρήστος, όταν δήλωσε πως το άνοιγμα των σχολείων πρέπει να καθυστερήσει μία με δύο εβδομάδες, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης.

Πορτοσάλτε προς εκπαιδευτικούς: «Θέλετε καθισιό και διακοπές» - Τον έβαλε στη θέση του ο Τζανάκης (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Είχαμε περιπτώσεις μαθητών που έκαναν το self test την προηγούμενη ημέρα, πήγαν σχολείο, νιώσαν αδιαθεσία, αποχώρησαν και εχθές το βράδυ εκάναν το νέο τεστ και βγήκε θετικό … αυτό που λέμε είναι ότι θέλουε να ξεκινήσουν τα σχολεία αλλά οι διακοπές να πάνε μία- δυο εβδομάδες πίσω», δήλωσε ο Νίκος Παπαχρήστος, με στόχο να γίνει ένα προπαρασκευαστικό self testing στους μαθητές και να «έχουμε ένα μεγαλύτερο δείγμα αξιοπιστίας».

«Δύο εβδομάδες δηλαδή καθισιό», επενέβη σαν ύαινα  ο Άρης Πορτοσάλτε, εξαπολύοντας τη γνωστή χυδαία επίθεση κοινωνικού αυτοματισμού και συνέχισε: «Εσείς δεν θέλετε ούτε μάθημα, ούτε τηλεκπαίδευση, δύο ενδομάδες παράταση διακοπών»

«ε, διακοπές», συμπλήρωσε φυσικά και ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Δεν θέλετε ούτε τηλεκαπίδευση, ούτε μάθημα. Καθισιό διαρκείας», συνέχισε ακάθεκτος ο Άρης Πορτοσάλτε απευθυνόμενος σε αυτούς που όπως και με το ΕΣΥ, κρατάνε όρθια και την δημόσια Παιδεία μόνοι τους.

Ευτυχώς ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, έβαλε τους δημοσιογράφους στη θέση τους λέγοντας «φυσικά όσον αφορά στις διακοπές έχει δίκιο που λέει ότι έχουν πέσει τα κρούσματα και η θετικότητα, όπως επίσης έχει δίκιο και για τη διαζώσης εκπαίδευσης. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΟΛΜΕ λέει ότι αυτές τις δύο εβδομάδες στο τέλος του χρόνου. Δεν θα καθίσουν οι εκπαιδευτικοί, θα δουλέψουν στο τέλος. Είναι σωστή η άποψη της ΟΛΜΕ και εκπαιδευτικά και ψυχολογικά».

Δείτε το απόσπασμα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ