Παυλάκης σε Πορτοσάλτε: Σταματήστε όμως κι εσείς να διχάζετε τον κόσμο (video)

«Δεν θα πεθάνει η οικονομία όμως επειδή δεν θέλουν να πάνε να εμβολιαστούν 300.000 άνθρωποι», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, προκαλώντας για άλλη μια φορά, την αντίδραση του διακεκριμένου γιατρού - ερευνητή, Γιώργου Παυλάκη.

Παυλάκης σε Πορτοσάλτε: Σταματήστε όμως κι εσείς να διχάζετε τον κόσμο (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Βλέπω 60 με 100 ανθρώπους να πεθαίνουν διασωληνωμένοι», δήλωνε ο γιατρός ερευνητής Γιώργος Παυλάκης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Εκεί, με τον γνωστό του τρόπο, ο Άρης Πορτοσάλτε, τον διέκοψε και άρχισε τα δικά του.

«Οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί κύριε καθηγητά».

«Εντάξει, μην πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο…»

«Όχι εντάξει, δεν είχαν εμβολιαστεί», τον διέκοψε ξανά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν θα πεθάνει η οικονομία όμως επειδή δεν θέλουν να πάνε να εμβολιαστούν 300.000 άνθρωποι. Δεν γίνεται. Δεν μπορεί δηλαδή 7-8 εκατομμύρια άνθρωποι να κανοναρχούνται από 300 χιλιάδες. Πως να το κάνουμε», είπε φωνάζοντας ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Το έχουμε κουβεντιάσει διάφορες φορές. Αυτό είναι λάθος δικαιωματισμός και το ακούω συνέχεια δυστυχώς. Θα έπρεπε και εσείς να σκεφτείτε να το σταματήσετε, γιατί πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Δεν μπορεί να χωριστεί η κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους», απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο διακεκριμένος ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ