«Βόμβα» στο Μαξίμου από Φουρθιώτη: Κοινοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και Ρωμανό

Σήμερα (23/01) πριν από λίγη ώρα, ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στη δημοσιότητα τηλεφωνικές συνομιλίες που φαίνεται να είχε με τον υπουργό επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

«Βόμβα» στο Μαξίμου από Φουρθιώτη: Κοινοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και Ρωμανό
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε ανάρτησή του στο Twitter και στο Facebook, ο γνωστός, υπόδικος παρουσιαστής, δημοσίευσε φωτογραφία με τηλεφωνικές κλήσεις που ισχυρίζεται ότι είχε με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.
Μάλιστα, όπως φαίνεται από την φωτογραφία, οι τηλεφωνικές κλήσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη, είναι υπερβολικά πολλές και φαίνεται να έχουν καταγραφεί πριν 12 μήνες.

«Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε … αρχίζω με αυτή την δημοσίευση και έρχονται και γραπτά μηνύματα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης.

Αν η φωτογραφία είναι αληθινή, με τον υπόδικο παρουσιαστή επικοινωνούσε και ο συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη, Νίκος Σιγάλας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ