Τι έλεγε στην εκπομπή του ο Φουρθιώτης για Γεραπετρίτη (video)

Σάλο και μείζον πολιτικό ζήτημα, έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του υπόδικου παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία με τηλεφωνικές κλήσεις που φαίνεται να έχει στο κινητό του, με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Δ/ντη του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό και τον σύμβουλο του Κωστή Χατζηδάκη, Νίκο Σιγάλα.

Τι έλεγε στην εκπομπή του ο Φουρθιώτης για Γεραπετρίτη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που αποθέωνε συχνά τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην τηλεοπτική του εκπομπή, είχε να πει τα καλύτερα για τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

«Ο πολυπράγμων συνταγματολόγος και υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, αποτελεί πρόσωπο – κλειδί για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η κατάρτισή του επί των νομικών θεμάτων αλλά και η απόλυτη εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του, τον έχουν αναγάγει σε άνθρωπο απόλυτης ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Διαλλακτικός και χαμηλών τόνων, σε βαθμό που προκαλεί τη συμπάθεια των πολιτικών αντιπάλων του. Φροντίζει να μην χάνει τους ευπρεπείς τρόπους του, ακόμα και όταν η συζήτηση παίρνει μορφή σκληρής αντιπαράθεσης», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη στο "Ε",  όπου παρουσίαζε αποθεωτικά τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης.


«Βόμβα» στο Μαξίμου από Φουρθιώτη: Κοινοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και Ρωμανό


 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ