Πως ο Γεραπετρίτης δικαιολόγησε τα τηλεφωνήματα με Φουρθιώτη

«Απάντησα σε οχλήσεις του (σ.σ. Φουρθιώτη) όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του», τονίζει, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο κ. Γεραπετρίτης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη και κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «ανθρωποφαγία».

Πως ο Γεραπετρίτης δικαιολόγησε τα τηλεφωνήματα με Φουρθιώτη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Να θυμήσουμε πως πριν λίγες ώρες, ο υπόδικος παρουσιαστής ανάρτησε γραπτό SMS του Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον ίδιο στο οποίο αναφέρει: «Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση. Να είστε πάντα χαμογελαστός και αγαπητός».

Ένα μήνυμα που μάλλον δεν είναι αυτό που λέμε «απάντησα στις οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του», όπως επικαλείται ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Ευχαριστήριο μήνυμα από Γεραπετρίτη δημοσίευσε ο Φουρθιώτης


 

Η ανακοίνωση του Γιώργου Γεραπετρίτη:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του.

Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».


«Βόμβα» στο Μαξίμου από Φουρθιώτη: Κοινοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και Ρωμανό

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ