Καταγγελία Πατούλη: Έγινε το ίδιο όπως πέρυσι - Απαράδεκτο να κόβεται η χώρα στη μέση (video)

Παρόλο που η κυβέρνηση ήξερε εδώ και πολλές ημέρες για την κακοκαιρία "Ελπίς", ο κρατικός μηχανισμός αποδείχθηκε για άλλη μια φορά παντελώς ανέτοιμος.

Καταγγελία Πατούλη: Έγινε το ίδιο όπως πέρυσι - Απαράδεκτο να κόβεται η χώρα στη μέση (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Χαρακτηριστική της απουσία συνεννόησης μεταξύ των φορέων της πολιτείας και της ιδιωτικής εταιρείας που διαχειρίζεται την Εθνική Οδό, ήταν η καταγγελία του Περιφερειάρχη Αττικής.

«Καταγγέλλω αν θέλετε να σας πω εντελώς καθαρά, γιατί ακριβώς αυτό είχαμε πει και χθες στη σύσκεψη που είχαμε κάνει με τον υπουργό κ. Στυλιανίδη, να βάλει μηχανήματα η εταιρεία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ» που είναι δική της αρμοδιότητα και να μην κλείσει στη μέση η χώρα, κάτι το οποίο μετά λύπης μου άκουσα ότι στις 8 και τέταρτο το πρωί έκλεισε η εθνική οδός για τα φορτηγά. Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ να βάλει αμέσως μηχανήματα και να κάνει τη δουλειά της. Η Εθνική Οδός έκλεισε πολύ νωρίς, έγινε εκτροπή των οχημάτων μέσα στις αστικές περιοχές, με αποτέλεσμα με τη χιονόπτωση να μην μπορούμε να ανοίξουμε τις οδούς», δήλωσε ο κ. Πατούλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

«Μα κάνατε τόσες συσκέψεις, δεν συμφωνήσατε για τη διαχείριση της κακοκαιριάς», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

«Εμείς προφανώς τονίσαμε στη ΝΕΑ ΟΔΟ γιατί και πέρυσι το ίδιο είχε γίνει, να μη συμβεί γιατί σε μια χώρα η Εθνική οδός πρέπει μέχρι τέλους να κρατηθεί ανοιχτή», απάντησε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ