Νέα ανάρτηση "βόμβα" από Φουρθιώτη: SMS Γεραπετρίτη για "εξυπηρετήσεις"

Διαστάσεις τεράστιου σκανδάλου παίρνει η υπόθεση των σχέσεων του υπόδικου παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, με πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης.

Νέα ανάρτηση
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Και επειδή εγώ μιλάω με αποδείξεις και για να μην κοροϊδεύουμε τον Ελληνικό λαό άλλο ένα Sms που μου μόνο περί οχλήσεων δεν πρόκειται! Ξαφνικά με κανέναν δεν γνωρίζομαι… επεται συνεχεια μηνυμάτων!», έγραψε στους λογαριασμούς του, στα social media, ο υπόδικος παρουσιαστής συνοδεύοντας την ανάρτηση με SMS από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Το γραπτό μήνυμα του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, αναφέρει:

Καλησπέρα κύριε Φουρθιώτη και συγγνώμη για τη δυσκολία επικοινωνίας διότι πραγματικά βρισκόμαστε σε εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη κατάσταση λόγω ιού με απανωτές συναντήσεις. Σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο Λιβάνιο μου μετέφερε ακριβές περιεχόμενο της οδηγίας και ό,τι είχε εξαρχής αναρτηθεί. Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πέτσας με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν δεσμευθεί για οτιδήποτε άλλο. Στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παράγραφο στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί. Θα υπάρξει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά σύντομα που θα αφορά περιφερειακούς σταθμούς με εκτίμηση, Γεραπετρίτης

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ