Κύρτσος: «Η χώρα δεν αντέχει ένα Μάτι κάθε μέρα» - Αιχμές για Γεραπετρίτη

Την ημέρα που η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση από την ανεπαρκή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από την κυβέρνηση, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, εξαπέλυσε άλλη μία επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ άφησε αιχμές και για τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Κύρτσος: «Η χώρα δεν αντέχει ένα Μάτι κάθε μέρα» - Αιχμές για Γεραπετρίτη
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Με 111 θανάτους το τελευταίο 24ωρο τα κυβερνητικά στελέχη που έχουν υιοθετήσει την στρατηγική της αδράνειας και της ψευτοκανονικότητας έπρεπε να αναλαμβάνουν ήδη τις ευθύνες τους. Αυτοκριτική, διόρθωση πορείας, η αν δεν μπορούν παραίτηση. Η χώρα δεν αντέχει ένα Μάτι την ημέρα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε μια πολύ έντονη κριτική προς την κυβέρνηση του κόμματός του.

Ο Γιώργος Κύρτσος, τα έβαλε και με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τα εξευτελιστικά SMS που φαίνεται ότι αντάλλασσε με τον υπόδικο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

«Εάν είναι γνήσια τα μηνύματα που δημοσιεύει ο Φουρθιώτης, ο υπερπαράγοντας του Μαξίμου δεν απαντούσε μόνο στις..οχλήσεις του αλλά προωθούσε και τις νομοθετικές αλλαγές που τον ενδιέφεραν. Ο Μητσοτάκης ένα πρέπει να εξετάσει. Αν είναι γνήσια τα μηνύματα που δημοσιεύονται Εάν ναί...»

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ