Η Κλέλια Ρένεση "πετσοκόβει" την κυβέρνηση: «...και εσυ σαν Λουδοβίκος ξιπασμένος»

Με μια ανάρτηση "φωτιά" η ενεργή κοινωνικά ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση, αποδομεί σημείο προς σημείο την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Κλέλια Ρένεση
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Κλέλια Ρένεση, αποδομεί σημείο προς σημείο την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

- ΕΙΔΑΜΕ να αλλάζετε νομοθεσίες για να βάλετε τον Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο. Απεδείχθη τραγικό λάθος. Είπατε συγγνώμη; Ποτε! Για την υπεροψία της βασιλικής απόφασης «όποιον γουστάρω βάζω, βράσε τις δημοκρατικές διαδικασίες».

- ΕΙΔΑΜΕ να μας κοιτάτε κατάματα πριν έρθει ο κόβιντ στην Ελλάδα, και να μας λέτε οτι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

- ΕΙΔΑΜΕ από τότε μέχρι σήμερα χιλιάδες νεκρούς, χιλιάδες άνεργους και οικονομικά εξαθλιωμένους συμπολίτες μας απ' τα λοκντάουν. Και βεβαίως καινούριες ΜΕΘ μηδέν!

- ΕΙΔΑΜΕ να μας εμπαίζετε, αναθέτοντας μελέτες με αντικείμενο την αναγκαιότητα των ΜΕΘ και ποια η διαφορά με την απλή διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ και βεβαίως όταν δημοσιοποιήθηκε η ίδια σας η μελέτη, αποδεικνύοντας την χρησιμότητα των ΜΕΘ και τα ποσοστά θνησιμότητας εκτός ΜΕΘ, μαγικά κάπου χάσατε το χαρτάκι... άχουτα μωρέ.

- ΕΙΔΑΜΕ να φτιάχνετε κάτι λίστες Πέτσα και να εξαγοράζετε τα ΜΜΕ.


Με τόση «ατομική ευθύνη» κυβερνάμε και μόνοι μας


- ΕΙΔΑΜΕ επίσης ότι από τότε δεν ξανακούσαμε την παραμικρή αλήθεια στις ειδήσεις.

- ΕΙΔΑΜΕ να διαρρέουν κυβερνητικά ραβασάκια κατεύθυνσης των ειδήσεων αλλά και πάλι δεν ιδρώσατε.... μην ξεχνάμε οτι πήρατε και την ΕΥΠ μαζί με το Μαξίμου, άρα ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

- ΕΙΔΑΜΕ να καταδιώκετε δημοσιογράφους που προσπαθούν σε αντίξοες συνθήκες να ενημερώσουν τον κόσμο για τα σκάνδαλα στα οποία μπλέκεται η κυβέρνηση με στοιχειοθετημένη έρευνα.

- ΕΙΔΑΜΕ πώς ενα σκάνδαλο «βλέπε Νοβάρτις» αποχαρακτηρίζεται από σκάνδαλο γιατί έτσι απλά θέλει ο αφέντης και βεβαίως «πίστευε και μη ερεύνα».

- ΕΙΔΑΜΕ πώς τα λεφτά που αποδίδουμε στους φόρους μας, αντί να γίνουν προσλήψεις γιατρών, αναβάθμιση του ΕΣΥ, διορισμοί καθηγητών για τα παιδιά μας, παροχές για μια πιο αξιοπρεπή ζωή και ίσως ένα πιο αξιοπρεπές τέλος, έγιναν Ραφάλ για να την βγεις ωραίος.

- ΕΙΔΑΜΕ οτι ο υπουργός προστασίας του πολίτη, τελικά το μόνο που δεν κάνει, είναι να προστατεύει τον πολίτη. Τον εκφοβίζει, τον εξευτελίζει, τον εξαθλιώνει, τον αφήνει έρμαιο πυρκαγιών και παγετών και στο τέλος του πετάει μισό κουλούρι σαν Μεσσίας απ' τα λιντλ.

- ΕΙΔΑΜΕ τη χυδαιότητα του να σε εμπιστεύεται ενας ολόκληρος λαός για μια καλύτερη μέρα, και συ σαν Λουδοβίκος ξιπασμένος να τον πουλάς νύχτα και να κάνεις φιγούρα για τα μάτια των ξένων και μόνο.

- ΕΙΔΑΜΕ την Ανάπτυξη που φέρατε. Μια χώρα προς πώληση σε τιμή ευκαιρίας σε ξένους επενδυτές που το μόνο που καταλαβαίνουν είναι το κέρδος.

-ΕΙΔΑΜΕ πώς αποχαρακτηρίσατε δεκάδες περιοχές natura για να βρουν εδάφη πρόσφορα οι ορέξεις των φίλων σας.

- ΕΙΔΑΜΕ πώς είναι να έχεις έναν ολόκληρο λαό σε λοκντάουν αστυνομοκρατούμενο, όσο εσύ κάνεις φαγοπότια υπεράνω νόμου. Ε βέβαια... κοινός θνητός είσαι;

- ΕΙΔΑΜΕ πώς μια κυβέρνηση μπορεί να λειτουργήσει σαν μια εταιρία με φιλομαφιόζικα βίτσια. Ό,τι γουστάρουμε κάνουμε, έχουμε την ΕΥΠ, έχουμε και τα μίντια, έχουν την τύφλα τους. Πάμε βουρ, το χέρι πιο βαθιά. Στους επενδυτικούς μας κολλητούς, στα φιλαρακια τα καλα. Αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε.

- ΕΙΔΑΜΕ τα νοσοκομεία να καταρρέουν, οι νεες διορίσεις γιατρών άφαντες, συγχωνεύονται νοσοκομεία και πριμοδοτούνται τα ιδιωτικά. Είδαμε Παιδικά δημόσια νοσοκομεία να κλείνουν.

- ΕΙΔΑΜΕ ανθρώπους να πεθαίνουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων μέσα στην εξαθλίωση, αιμόφυρτοι, αβοήθητοι, απαξιωμένοι λόγω έλλειψης κλινών, προσωπικού και πρώτων υλών περίθαλψης.

- ΕΙΔΑΜΕ έναν πατέρα κάποιου να πεθαίνει εγκαταλελειμμένος σ' έναν διάδρομο νοσοκομείου πάνω απο 10 ώρες, μέσα στα αίματα, στα κόπρανά του και στους εμετούς του.

- ΕΙΔΑΜΕ κάποιας τη μάνα να πεθαίνει επειδή δεν αλλάχτηκε ο καθετήρας και η ασθενής υπέκυψε σε σηψαιμία.

- ΕΙΔΑΜΕ μιαν έγκυο να κυκλοφορεί με το νεκρό έμβρυο μες στην κοιλιά της και να μην βρίσκει πουθενά περίθαλψη για πάνω από 10 μέρες... και ούτε μια συγγνώμη, παρά μόνο ραβασάκια στους διοικητικούς των νοσοκομείων να ενημερωθεί το υπουργείο σε περίπτωση που κάποιο απ' αυτά τα εγκλήματα πιθανολογείται να πάρει δημοσιότητα.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ... ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ