Τα SMS της ντροπής - Γεραπετρίτης σε Φουρθιώτη: «Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε» (εικόνες)

Ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει την δημοσιοποίηση μηνυμάτων και συνομιλιών που είχε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και της ηγετικής ομάδας του Μαξίμου, σε μια υπόθεση - ντροπή για τη χώρα.

Τα SMS της ντροπής - Γεραπετρίτης σε Φουρθιώτη: «Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε» (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms? Ήταν μόνο οι κλήσεις του Ιανουαρίου 2021;Για δείτε και κάποια ακόμα sms και αναπάντητες κλήσεις σας προς εμένα και μηνύματα και έρχεται συνέχεια επίσης είναι μόνο τα sms και οι κλήσεις μόνο με εσας; Οι υπόλοιποι υπουργοί δεν με γνώριζαν;», γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο Μένιος Φουρθιώτης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με screenshots από μηνυματα που ισχυρίζεται ότι του έστειλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σε ένα από αυτά τα μηνύματα, ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, γράφει στον υποδικο παρουσιάστή: «Ελπίζω να είναι όλα καλάΜην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε».

Σε άλλο SMS, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, γράφει στον Μένιο Φουρθιώτη: «Καλή χρονιά σας εύχομαι με υγεία και όλα θα τα καταφέρουμε».

Θυμίζουμε πως ο κ. Γεραπετρίτης είχε δικαιολογήσει τα μηνύματα και τις κλήσεις στον Μένιο φουρθιώτη λέγοντας πως: «απάντησα σε οχλήσεις του (σ.σ. Φουρθιώτη) όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του»


Πέφτει η νύχτα στο Μαξίμου

Θυμίζουμε πως ο Μένιος Φουρθιώτης επι καθημερινής βάσης, από την εκπομπή του προέβαλλε αποθεωτικά ρεπορτάζ για τον κ. Γεραπετρίτη, τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ