Αποκάλυψη "βόμβα": Τι έλεγε ο Μηταράκης για τον Βρούτση... στον Φουρθιώτη (εικόνα)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις του παρουσιαστή που επί χρόνια αποθέωνε στις εκπομπές και την εφημερίδα του την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αποκάλυψη
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Εγώ είχα πρόβλημα με τον πρώην υπουργό κ Βρούτση? Γιατί από τα sms άλλος ΝΥΝ υπουργος έβριζε τον πρώην υπουργό και όχι εγώ!», γράφει σε νέα του ανάρτηση ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, δημοσιεύοντας SMS με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη.

Ο κ. Μηταράκης, ερωτόμενος από τον Μένιο Φουρθιώτη για το αν έχει σχέσεις με τον Γιάννη Βρούτση, γράφει: «Τις χειρότερες. Σφαγμένοι. Ούτε καλημέρα. Γι αυτό έφυγα από εκεί».


"Χιονοστιβάδα" αποκαλύψεων: Συνομιλίες Φουρθιώτη με Βορίδη, Χαρδαλιά, Σκρέκα, Καραγκούνη και Βούλτεψη (εικόνες)


 


Πέφτει η νύχτα στο Μαξίμου


Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Βρούτσης εκείνη την περίοδο, ως υπουργός Εργασίας -και λίγο πριν τον απομακρύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης- είχε καταθέσει τροπολογία προκειµένου να "κλείσει" ένα "παραθυράκι" που υπήρχε στο πρόγραµµα «Συν-Εργασία», το οποίο φέρεται να εκµεταλλεύτηκε ο Φουρθιώτης για να εισπράξει μεγάλα ποσά.

Ο Γιάννης Βρούτσης, είχε σχολιάσει τότε στο Documento ότι η όλη υπόθεση του απέφερε «τεράστιο κόστος».
Λίγες ηµέρες µετά αποπέµφθηκε από το κυβερνητικό σχήµα.
Είχε µάλιστα προηγηθεί… επίσκεψη του Μένιου Φουρθιώτη στο υπουργικό γραφείο του, όπου απαιτούσε, σύµφωνα µε τον τέως υπουργό, να πληρωθεί τα λεφτά που έχασε: «Είµαι έξω φρενών µε αυτό τον τύπο. Ηρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ηρθε µε µπράβους. Απειλούσε γενικούς γραµµατείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν. Μιλάµε για παρακµή».

«Το πρόγραµµα “Συν-Εργασία” έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό: δίνει µισθό οποιουδήποτε κόστους ώστε να συντηρηθούν µεγαλοστελέχη σε επιχειρήσεις προκειµένου να µην καταρρεύσει το σύστηµα µέσα στην πανδηµία, αλλά και οι εργαζόµενοι που δουλεύουν σε αυτές να παραµείνουν τις θέσεις τους. Υπάρχει και σε άλλες χώρες. ∆εν είναι τζάµπα λεφτά. Πρόκειται για δάνειο που πληρώνει ο ελληνικός λαός», είχε δήλωσε στο Documento ο Γιάννης Βρούτσης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ