Βουλή: Ο Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει και δικαιολογεί τις επαφές με Φουρθιώτη (video)

Εικόνες ντροπής για τη χώρα και το πολιτικό σύστημα στη Βουλή, με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού και υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, να προσπαθεί να δικαιολογήσει τις συχνές επαφές του με τον υπόδικο παρουσιαστή - μάνατζερ, Μένιο Φουρθιώτη.

Βουλή: Ο Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει και δικαιολογεί τις επαφές με Φουρθιώτη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Πριν λίγες ημέρες, ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης, επιβεβαίωσε την επικοινωνία που είχε με τον υπόδικο παρουσιαστή, Μένιο Φουρθιώτη, λέγοντας: «απάντησα σε οχλήσεις του (σ.σ. Φουρθιώτη) όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του», ενώ επίσης δήλωνε πως «ούτε έχω δει, ούτε γνωρίζω τον κύριο Φουρθιώτη».

Με τις δημοσιοποιήσεις μηνυμάτων και τηλεφωνικών επαφών να έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, ο νούμερο 2 της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προσπάθησε σήμερα, κατα τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής στη Βουλή, να δικαιολογηθεί ξανά για τις συχνές επαφές του με τον υπόδικο παρουσιαστή - μάνατζερ.
Αυτή τη φορά η υπερασπιστική του "γραμμή" ήταν πως «δεν είναι κάθε επικοινωνία, συναλλαγή»


Τα SMS της ντροπής - Γεραπετρίτης σε Φουρθιώτη: «Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε» (εικόνες)


«Έχετε μία αντίληψη ότι οποιοσδήποτε επικοινωνεί και συζητά γι αυτό υπάρχει ένα τεκμήριο διαφθοράς. Κάθε συνομιλία όμως δεν αποτελεί συναλλαγή. Υπάρχει και αυτός ο τρόπος σκέψης. Ίσως να είναι ένας τρόπος σκέψης ο οποίος να έχει διαπεράσει μερικά τμήματα του πολιτικού σκηνικού. Ευτυχώς όμως δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι κάθε επικοινωνία συναλλαγή», δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ