Ομοβροντία Κύρτσου κατά του Μαξίμου για Φουρθιώτη, Γεραπετρίτη και Βαξεβάνη

«Κυβερνητικοί παράγοντες -όπως ο Γεραπετρίτης- είχαν μετατραπεί σε κυνηγούς ταλέντων και υποστηρικτών στα ΜΜΕ», γράφει μεταξύ πολλών άλλων, σε μία ομοβροντία επιθέσεων στον πρωθυπουργό και στο Μαξίμου, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

Ομοβροντία Κύρτσου κατά του Μαξίμου για Φουρθιώτη, Γεραπετρίτη και Βαξεβάνη
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αν κρίνουμε από τις στενές σχέσεις με Φουρθιώτη, κυβερνητικοί παράγοντες-όπως ο Γεραπετρίτης-είχαν μετατραπεί σε κυνηγούς ταλέντων και υποστηρικτών στα ΜΜΕ. Επικοινωνιακή πολιτική πολιτικά αφελής και μεθοδολογικά απαράδεκτη», γράφει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ στο Twitter.


 Τρομοκρατημένιος


 

«Λάθος ο χαρακτηρισμός από πρωθυπουργό,των Βαξεβάνη,Παπαδάκου σαν «συμμορία» ενώ η δίωξη είναι σε εξέλιξη. Ορολογία για μετά-σοβιετικές δικτατορίες, Δ.Βαλκάνια. Καμμία σχέση με φιλελευθερισμό, ΕΕ. Θα βρεθεί στο στόχαστρο ΕΕ εφόσον μάλιστα το Δημόσιο δεν έχει στραφεί κατά Novartis», αναφέρει σε άλλη του ανάρτηση ο Γιώργος Κύρτσος παίρνοντας σαφή θέση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.


 Πρωτοφανές παραλήρημα Μητσοτάκη: Αποκάλεσε «υπόκοσμο» διωκόμενους δημοσιογράφους


 

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, εξαπέλυσε πυρά και στο περιβάλλον Μητσοτάκη στο Μαξίμου, γράφοντας: «Απορώ με τριανδρία Μαξίμου και συμβούλους του πολυτελούς οργανογράμματος. Με τους περισσότερους πολίτες στην πρέσα των προβλημάτων άφησαν τον Μητσοτάκη: Να κάνει συγκρίσεις με το Μάτι. Να καλύπτει «Φουρθιώτηδες». Να καταγγέλει «συμμορία» κα. Επιτελικός κατήφορος».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ