Έκλεισαν το μικρόφωνο του Πολάκη στη Βουλή επειδή μίλησε για Novartis (video)

Την ώρα που ο Παύλος Πολάκης, έκανε παρέμβαση για το σκάνδαλο Novartis κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον Αναπτυξιακό Νόμο, ο προεδρεύων της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, του έκλεισε το μικρόφωνο.

 

Έκλεισαν το μικρόφωνο του Πολάκη στη Βουλή επειδή μίλησε για Novartis (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν είναι αυτό το θέμα μας, αν δεν μπείτε στο θέμα σε μισό λεπτό, θα σας κλείσω το μικρόφωνο», είπε χαρακτηριστικά ο Χαράλαμπος Αθανασίου όταν ο Παύλος Πολάκης ανέφερε το σκάνδαλο Novartis.

«Κύριε Γεωργιάδη, δε θέλετε να σας απαντήσουμε; Ό,τι και να κάνετε εγώ θα τα πω. Τον ξέρω τον κανονισμό, ο βουλευτής έχει αυτοτέλεια στον λόγο του και το τι λέει. Κύριε Γεωργιάδη αυτό ζητήσατε;», είπε ο Παύλος Πολάκης όταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου απειλούσε να κλείσει το μικρόφωνο.

«Αυτό που ζούμε είναι εκτροπή από τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ο προεδρεύων Αθανασίου διέκοψε τη συνεδρίαση για να μην ολοκληρώσω την ομιλία μου όπου ανέλυε την απόφαση αρχειοθέτησης του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη για την υπόθεση Νοβαρτις!
Ειχε ζητήσει ο ιδιος να του απαντήσουμε.
Εξηγούσα με ατράνταχτα επιχειρήματα το γιατί δεν θα ζητήσουμε ποτέ συγγνώμη και πως ο Γεωργιαδης ωφέλησε τη Νοβαρτις και ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!
Είμαι στο βήμα και περιμένουμε ΟΛΟΙ τον Τασουλα!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
», ανέφερε μετά το περιστατικό, στο facebook, o Παύλος Πολάκης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ