Κατάντια Φουρθιώτη - Κυβέρνησης: Με «ροζ βίντεο» απειλεί υπουργούς ο υπόδικος παρουσιαστής (εικόνα)

H εφημερίδα του υπόδικου παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά", που εκθίαζε και αποθέωνε συστηματικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα στελέχη της, απειλεί πλέον ακόμα και με δημοσιοποίηση «ροζ βίντεο». 

Κατάντια Φουρθιώτη - Κυβέρνησης: Με «ροζ βίντεο» απειλεί υπουργούς ο υπόδικος παρουσιαστής (εικόνα)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αυτή την Κυριακή 6/2 στα περίπτερα όλης της χώρας στην εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ θα γίνει το πιο αποκαλυπτικό party όλων των εποχών! ΥΣ: μην ξεχάσετε να δώσετε εντολή να με προφυλακίσετε όπως έγινε πέρσι για να μην μιλάω», γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης στα social media, συνοδεύοντας την ανάρτηση από φωτογραφία του εξωφύλλου της εφημερίδας του που βγαίνει την Κυριακή και που είναι προφανές πως εκβιάζει υπουργούς της κυβέρνησης με ροζ βίντεο.

 

* Η θέση του 20/20 Magazine: Αυτό που γίνεται είναι ντροπή για τη χώρα, απ' όποια πλευρά και αν το πιάσεις. Προφανώς και κανείς δεν θα έπρεπε να επικροτεί τους εκβιασμούς (εφόσον πρόκειται για βίντεο συναινετικών ερωτικών πράξεων) και τις απειλές, ενός υπόδικου παρουσιαστή - μάνατζερ, τον οποίο, δυστυχώς, είχε εργαλειοποιήσει υπέρ της η ίδια η κυβέρνηση.

Όπως είναι λογικό, το #φουρθιώτης έγινε αμέσως πρώτο hashtag στο Twitterm με κυρίως ειρωνικά σχόλια για τα στελέχη της κυβέρνησης που όπως αποκαλύφθηκε τις προηγουμενες ημέρες είχαν στενές σχέσεις με τον υπόδικο παρουσιαστή.


 "Χιονοστιβάδα" αποκαλύψεων: Συνομιλίες Φουρθιώτη με Βορίδη, Χαρδαλιά, Σκρέκα, Καραγκούνη και Βούλτεψη (εικόνες)

Πέφτει η νύχτα στο Μαξίμου


 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ