Μπογδάνος για χειραγώγηση ΜΜΕ: «Αυτά δε γίνονταν ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ»

Είδε το φως το αληθινό ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όσον αφορά στη χειραγώγηση των πολιτών από κυβέρνηση, δημοσκοπήσεις και ΜΜΕ.

Μπογδάνος για χειραγώγηση ΜΜΕ: «Αυτά δε γίνονταν ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Χειραγωγεί η κυβέρνηση την κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ;» αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από το βήμα της Βουλής απαντώντας: «Ναι, δυστυχώς σε πρωτοφανή και ανησυχητικό βαθμό».

Συνεχίζοντας την ομιλία του κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη "λίστα Πέτσα" και τις δημοσκοπήσεις, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, ισχυρίστηκε πως η «ολοκληρωτικής κυριαρχίας της κυβέρνησης στο τοπίο των ΜΜΕ» δεν οφείλεται αποκλειστικά στη "Λίστα Πέτσα", αλλά σημείωσε ότι τα κρατικά κονδύλια που διοχετεύθηκαν στα ΜΜΕ συνέβαλλαν στην εκδήλωση του φαινομένου.

«Στον παγκόσμιο δείκτη ελευθερίας του τύπου, η Ελλάδα πέρυσι κατρακύλησε στην 70η θέση από την 65η, ανάμεσα σε 180 χώρες. Στην ΕΕ είμαστε 4η από το τέλος», δήλωσε ο Κ. Μπογδάνος ενώ ανέφερε ότι από τότε που διεγράφη από τη ΝΔ κανένα κανάλι εθνικής μβέλειας δεν τον έχει καλέσει για τηλεοπτική εμφάνιση, ενώ πριν, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, τον καλούσαν 2-3 φορές την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ