Παραλήρημα Άδωνη: «Σταματήστε την κλάψα κυρία μου - πιο φθηνά τα αγγούρια που σας πείραζαν» (video)

Ακόμα ένα τηλεοπτικό σόου - ντροπή από τον Άδωνη Γεωργιάδη, που μίλησε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο και προσπάθησε πάλι να πείσει πως όσοι διαμαρτύρονται για την ακρίβεια είναι μίζεροι που βλάπτουν την Ελλάδα.

Παραλήρημα Άδωνη: «Σταματήστε την κλάψα κυρία μου - πιο φθηνά τα αγγούρια που σας πείραζαν» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Επειδή μου λέτε για τα αγγούρια και επειδή το περίμενα, έχω εδώ στο κινητό μου τον πίνακ... όλα τα έχει ο Γεωργιάδης, υπουργός ανάπτυξης είναι, τα πάντα έχουμε, ότι θέλετε. Λοιπόν, τα αγγούρια, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε 2,20, αυτή την εβδομάδα 1,35. Μείον 39% τα αγγούρια», είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ακόλουθη ερώτηση της δημοσιογράφου Ελένης Καλογεροπούλου, ο υπουργός Ανάπτυξης έχασε -και πάλι- τον έλεγχο και φωνάζοντας και κάνοντας χειρονομίες, με ύφος mansplaining και χυδαίους υπαινιγμούς, απάντησε «Σταματήστε την κλάψα και την μιζέρια κυρία μου, σταματήστε, βλάπτετε την Ελλάδα, σταματήστε, μείον 39% τα αγγούρια που σας πείραξαν. Εσείς εκπροσωπείτε τις ελληνικές οικογένειες ή εγώ που με έχουν ψηφίσει 70.000 στη Βόρεια Αθήνα; Μία υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ φανατικιά είστε, τίποτα περισσότερο. Δεν είναι δημοσιογράφος, είναι ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με το γνωστό του ύφος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ