Το... χαμόγελο του Μητσοτάκη όταν αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο ορειβάτη (video)

Έχει διαπιστωθεί εδώ και καιρό ένα σοβαρό θέμα ενσυναίσθησης του πρωθυπουργού, που πολλές φορές έχει "πιαστεί" να χαμογελά αναφερόμενος σε τραγωδίες.

Το... χαμόγελο του Μητσοτάκη όταν αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο ορειβάτη (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σήμερα (16/02) η τιμητική εκδήλωση για τους διασώστες, τους νοσηλευτές και του γιατρούς του ΕΚΑΒ στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, δυστυχώς για άλλη μια φορά μετατράπηκε σε τηλεοπτικό σόου.


Οργή και αγανάκτηση στο Twitter για τη συνέντευξη Τύπου του... χαμογελαστού Μητσοτάκη


«Η διάσωση -είναι κάτι που το γνωρίζει καλά και η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης- αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία την εποχή της Κλιματικής αλλαγής. Αυξάνονται όμως και τα πεδία δράσης της. Για παράδειγμα, η απώλεια ενός νεαρού, αλλά έμπειρου ορειβάτη μας, του Ερμή Θεοχαρόπουλου στα Τζουμέρκα, αναδεικνύει την ανάγκη να κάνουμε αποτελεσματικότερες τις επιχειρήσεις μας και στο βουνό. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στη θάλασσα, δεν έχουμε την αντίστοιχη εμπειρία, ακόμα, για αεροδιασώσεις στο βουνό».

Εντύπωση προκάλεσε πάλι, η παύση (προφανώς σημειωμένη στην γραπτή ομιλία του) και το... χαμόγελο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο του Ερμή Θεοχαρόπουλου, που πέθανε αβοήθητος καθώς παρέμεινε για ώρες στο βουνό, έχοντας προλάβει ήδη όμως να δώσει στίγμα από το κινητό του.

Η εικόνα αυτή προκάλεσε αποτροπιασμό στους χρήστες του Twitter.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ