Σκληρή απάντηση Κύρτσου για τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Η ανάδειξη των ευθυνών της κυβέρνησης για τους θανάτους της πανδημίας, την φτωχοποίηση των πολιτών, τις διώξεις δημοσιογράφων και το κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis, είναι σύμφωνα με τον Γιώργο Κύρτσο η αιτία της διαγραφής του από τη Νέα Δημοκρατία.

Σκληρή απάντηση Κύρτσου για τη διαγραφή του από τη ΝΔ
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη & παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis,διώξεις δημοσιογράφων,Τουλουπάκη. "Απάντησαν" με διαγραφή μου», γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter, o ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής.

«Πρέπει να είναι δεσμευμένος ο Μητσοτάκης για να με διαγράψει επείδή.. “συκοφάντησα”τη χώρα, διαφωνώντας με κουκούλωμα σκανδάλου Novartis και δίωξη δημοσιογράφων,Τουλουπάκη. Είναι σαν να παραδέχεται διεθνώς την ενοχή του. Εκθέτει την κυβέρνηση σε σκληρή ευρώ-κριτική», συνεχίζει ο Γιώργος Κύρτσος.

«Ο Μαρινάκης μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ο Μητσοτάκης δεν βρήκε το κουράγιο. Είναι άλλωστε στον «Όλυμπο» του Μαξίμου με καλή παρέα.
Με τον κρυπτόμενο - δοξαζόμενο συγγενή του, τον συγγενή της ΓΕΚ-Τέρνα και άλλους κορυφαίους. Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση
», γράφει σε άλλη ανάρτησή, ο Γιώργος Κύρτσος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ