Κύρτσος: «Ο Μητσοτάκης πάει τον εξευτελισμό του με τη Novartis μέχρι τέλους» (video)

Μπαράζ επιθέσεων προς τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο με πολύ σοβαρές καταγγελίες.

Κύρτσος: «Ο Μητσοτάκης πάει τον εξευτελισμό του με τη Novartis μέχρι τέλους» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Κι έμενα μου έκανε εντύπωση ότι ενώ θα μπορούσε να με διαγράψει για τον άλφα ή βήτα ή γάμμα λόγο, τελικά επέλεξε τον γάμμα, ο οποίος είναι και χειρότερο γι αυτόν, όχι για εμένα. Διότι έχει αρχίσει ένας αναβρασμός σε επίπεδο θεσμών, ότι "Ουγγαρία, Πολωνία... τι γίνεται και στην Ελλάδα;". 

Επομένως, εκεί που έχει πρόβλημα ο κ. Μητσοτάκης, πετάει και έξω κι έναν Ευρωβουλευτή, για να υπογραμμίσει ότι όντως έχει πρόβλημα. Δηλαδή ότι δεν αντέχει την κριτική στο θέμα της Novartis, ούτε την κριτική στο θέμα των διώξεων των δημοσιογράφων και της δικαστικής λειτουργού. Απορώ. Δηλαδή φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος, να πάει τον εξευτελισμό του, τον Ευρωπαϊκό με την Novartis μέχρι το τέλος. Από αυτή την άποψη με λύτρωσε, διότι ειλικρινά εγώ αγωνίστηκα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά αυτού που θεωρούσα συνωμοσία της Novartis και μάλιστα μου χρωστάνε όλοι αυτοί που την βγάλανε όρθιοι την δοκιμασία διότι τους υποστήριξα επικοινωνιακά και πολιτικά με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο», δήλωσε αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιώργος Κύρτσος, στην εκπομπή kontra24.

«Μου τηλεφώνησαν δύο φορές από το Μαξίμου. Τη μια να σταματήσω να μιλάω για τις συγκοινωνίες και την άλλη για την πανδημία. Εδώ μιλάμε για ηθική και πολιτική κατάπτωση. Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τη λύτρωση, εγώ δεν μπορώ σε αυτό το περιβάλλον δεν αντέχω», αποκάλυψε ο Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας αυτή τη φορά Στο Κόκκινο 105,5.

«Επειδή ο Μητσοτάκης είναι αρχηγός τον άφηνα στο απυρόβλητο. Τώρα δεν είναι αρχηγός, πέταξε το γάντι, τώρα θα το σηκώσω και θα δώσω στην κριτική μου και μια ευρωπαϊκή διάσταση καθώς είναι απαράδεκτο να κουκουλώνουμε το σκάνδαλο της Novartis και να πηγαίνουμε σε διώξεις δημοσιογράφων και δικαστικής λειτουργού οι οποίες μας εκθέτουν διεθνώς», συνέχισε ο πρώην πλέον ευρωβουλευτής της ΝΔ. 

«Μου έκανε εντύπωση ότι ο Μητσοτάκης με διέγραψε επικαλούμενος το θέμα της Novartis. Θα μπορούσε να με διαγράψει για εκατό άλλους λόγους. Επομένως μπαίνει πιο βαθιά με δική του ευθύνη στο θέμα της Novartis, είναι αποφασισμένος δηλαδή να το πάει μέχρι το τέλος και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό έχει ένα υψηλό ρίσκο πολιτικό για τον ίδιο, τη Νέα Δημοκρατία, την εικόνα της χώρας, κλπ», συμπλήρωσε με νόημα, ο Γιώργος Κύρτσος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ