Άδωνις Γεωργιάδης: «Όταν έρχεται ο λογαριασμός να ζητάτε τα ρέστα από την Αριστερά» (video)

Για κάθε πρόβλημα της χώρας, ακόμα και για τους λογαριασμούς ρεύματος, ευθύνεται η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, επανέλαβε ΚΑΙ σήμερα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, που δήλωσε επίσης πως η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα απ' ολους, αλλά οι πολίτες δεν έχουν την αντιληπτική ικανότητα να το κατανοήσουν.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Όταν έρχεται ο λογαριασμός να ζητάτε τα ρέστα από την Αριστερά» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Τον κόσμο -δυστυχώς- τον νοιάζει τι αντιλαμβάνεται ότι πληρώνει, όμως αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια. Η αλήθεια είναι πάνω από την αντίληψη (σ.σ. perception). Και η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα από τους άλλους», δήλωσε με προσβλητικό για την αντιληπτική ικανότητα των πολιτών, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Απαντήστε με ρεαλισμό όμως κ. Γεωργιάδη, όταν μου έρχεται ο λογαριασμός κ. υπουργέ να ζητάω τα ρέστα απ' την αριστερά», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου.

«100%», ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, που συνέχισε το συνηθισμένο παραλήρημα.
«Γενικά, για κάθε πρόβλημα της χώρας μας, η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, έχει τη βασική ευθύνη. Σταματάμε τη γκρίνια, σταματάμε τα δικαστήρια, σταματάμε τις φασαρίες και πάμε γρήγορα στις ΑΠΕ, σε ένα χρόνο θα έχουμε το φθηνότερο ρεύμα στην Ευρώπη»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ