Πορτοσάλτε για βενζίνη: «Οι φτωχοί δεν είναι παραγωγική ομάδα - Δεν μετακινούνται όπως εμείς» (video)

Τη απίστευτη δήλωση Σκυλακακη οι φτωχοί, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι, δεν έχουν αυτοκίνητο και άρα αν η κυβέρνηση μείωνε τον φόρο στα καύσιμα, θα επωφεληθούν μόνο οι πλούσιοι, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν στον ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Μανόλης Καψής και ο Δημήτρης Οικονόμου. Και κατάφεραν να το κάνουν χειρότερο.

Πορτοσάλτε για βενζίνη: «Οι φτωχοί δεν είναι παραγωγική ομάδα - Δεν μετακινούνται όπως εμείς» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Βενζίνη δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Την βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ, την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας… Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ», δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη. Ο κ. Σκυλακάκης είπε μια ανοησία, μην τον καλύπτεις. Μα παλιό αμάξι, μα μικρό αμάξι και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες, δεν μπορούν να μην έχουν αμάξι», απάντησε ο καλεσμένος δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός, μην πιστεύοντας αυτά που άκουσγε.

Και κάπου εκεί ακούσαμε και τη σοφία του Μανόλη Καψή. «Ο κ. ΣΚυλακάκης το είπε άκομψα, αλλά είπε αυτό που λέμε εδώ».

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει δυστυχώς ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν και εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ», επέμεινε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Γιατί παίρνει λεωφορείο σου λέει ρε Φοίβο», συμπλήρωσε και ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ