Επαγγελματίες σε Τσίπρα: «Μας έχουν ρημάξει - Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός» (video)

Δέκτης απελπισίας και απόγνωσης από επαγγελματίες και κατοίκους του Βύρωνα έγινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή.

Επαγγελματίες σε Τσίπρα: «Μας έχουν ρημάξει - Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Όλοι οι έμποροι έχουμε περάσει κρίσεις μέχρι τώρα, αυτή είναι η χειρότερη», τόνισε ιδιοκτήτρια καταστήματος στον Αλέξη Τσίπρα.

«Μας ρημάξανε και τους επαγγελματίες και τους ιδιώτες», είπε ιδιοκτήτης ιχθυοπωλείου.

«Είναι ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα», δήλωσε ένας πολίτης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Στην τάξη με τα 27 παιδιά, με απανωτά κρούσματα, μαθητές και εκπαιδευτικοί. Μας έχουνε ρημάξει σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε σε απόγνωση μία εκπαιδευτικός.

«Πιο δύσκολα είναι τώρα. Και τα μνημονιακά χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά και τώρα χειρότερα. Από το κακό στο χειρότερο» ανέφερε στον Αλέξη Τσίπρα.

«Έχει πέσει ο τζίρος, τα έξοδα έχουν αυξηθεί. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά, δεν τρώει ψάρι, τι να πρωτοπληρώσει» αναρωτήθηκε ένας ιχθυοπώλης της περιοχής.

ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμουκαι όπως ανάφερε ο υπεύθυνος: «βλέπουμε να αυξάνεται ο κόσμος που έρχεται για τρόφιμα, να αυξάνεται η αστεγία, το πρόβλημα με την ΔΕΗ. Βλέπουμε και το ψυχολογικό. Η κοινωνική μας υπηρεσία κάνει εβδομαδιαίως 50 συνεδρίες κάθε βδομάδα κι έχουμε μπει και στα σχολεία»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Άλλη επιλογή δεν υπάρχει από τη στήριξη της κοινωνίας. Καλώ τον κ. Μητσοτάκη, εφόσον δεν το κατανοεί αυτό, να συνειδητοποιήσει ότι είναι καλύτερο και για τον ίδιο, η άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Να φύγει αξιοπρεπώς και να δοθεί η δυνατότητα σε μία προοδευτική κυβέρνηση να στηρίξει την κοινωνία και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ξαναβγάλουμε την οικονομία και την κοινωνία από αυτή τη βαθιά κρίση στην οποία την έβαλε 2,5 χρόνια τώρα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ