Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Θα προκήρυσσα εκλογές μόνο για να δω τον πανικό στο βλέμμα σου»

Σίγουρος για μεγάλη εκλογική νίκη εμφανίστηκε και σήμερα στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβάζοντας αυτά που του είχαν γράψει οι λογογράφοι του.

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Θα προκήρυσσα εκλογές μόνο για να δω τον πανικό στο βλέμμα σου»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Θα ήταν μεγάλος πειρασμός να προκήρυσσα εκλογές σήμερα μόνο για να δω τον πανικό στο βλέμμα σας. Έχω εξήγηση γιατί ζητήσατε εκλογές σήμερα- όχι γιατί πιστεύετε πως θα είστε πρώτο κόμμα αλλά γιατί φοβάστε πως όσο περνάει ο χρόνος κινδυνεύετε να γίνετε τρίτο κόμμα, δίπλα σας είναι η αιτία», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε πως «εάν υπάρχει ένας πολιτικός στη χώρα που θα είχε ουσιαστικό όφελος από τις πρόωρες εκλογές δεν θα ήσασταν εσείς κ. Τσίπρα αλλά εγώ. Και στο παρελθόν είχα ουκ ολίγες ευκαιρίες για να πάω σε πρόωρες εκλογές με το αποτέλεσμα για την παράταξη μας να ήταν καλύτερο από τις εκλογές του 2019. Δεν το έκανα, δεν είμαστε το ίδιο, γιατί μας χωρίζει μια άβυσσος ευθύνης απέναντι στις ανάγκες της χώρας ... Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας, είτε το ζητάτε, είτε όχι».

Ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, ανέφερε επίσης πως «κατέρρευσε η αντιπολίτευση της καταστροφής» καθώς όπως ισχυρίστηκε, η Ελλάδα καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη ανάπτυξη της Ευρωζώνης και η κυβέρνηση έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει την ακρίβεια.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ