Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά των κυρώσεων σε Ρώσους ολιγάρχες

Έπεσαν οι μάσκες.

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά των κυρώσεων σε Ρώσους ολιγάρχες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι ευρωβουλευτές του Δεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), της Νέας Δημοκρατίας και της ακροδεξιάς, καταψήφισαν τροπολογία για κυρώσεις εναντίον Ρώσων ολιγαρχών που κατέθεσε η ευρωομάδα της Αριστεράς σε ψήφισμα για την Ουκρανία.

Η τροπολογία, δεν πέρασε για ελάχιστες ψήφους και αναφέρεται στα κρυφά περιουσιακά στοιχείά πάμπλουτων Ρώσων ολιγαρχών σε "φορολογικούς παραδείσους" που σχετίζονται με τα Paradise, Pandora και Panama Papers .

Στην τροπολογία υπερτονίζεται πως πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια σχετικά με τα κρυφά περιουσιακά στοιχεία των ολιγαρχών.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα, καθώς τέτοιες κυρώσεις θα δημιουργούσαν ένα ντόμινο αποκαλύψεων και για ολιγάρχες, όλων των εθνικοτήτων.

«Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν τροπολογία της ευρωομάδας της Αριστεράς, στο ψήφισμα του ΕΚ για κυρώσεις σε Ρώσους ολιγάρχεςφίλους του ΠούτινΑντί να συκοφαντούν με fake news τον ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να εξηγήσουν γιατί!», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ