Διαλέξτε υπουργό

Από τη μία η αμετροέπεια του υπουργού Ανάπτυξης και από την άλλη ο μετρημένος λόγος του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης.

Διαλέξτε υπουργό
ΠΡΟΒΟΛΗ

Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης VS αναπληρωτή Νίκου Παπαθανάση λοιπόν και, σημειώστε, οι αναπληρωτές υπουργοί δίνουν λόγο απευθείας στον πρωθυπουργό, αποτελούν με άλλα λόγια ένα παράλληλο κράτος μέσα στα υπουργεία.

Θέμα των δύο προσώπων η εστίαση, τα κλειστά μαγαζιά, η απόγνωση του κλάδου.

«Θέλουμε να ανοίξει η εστίαση, αλλά δεν “χωρά” στην κινητικότητα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. 

«Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, την παίρνω. Την παραλαμβάνω εγώ. Γιατί όταν ακούω έναν άνθρωπο σήμερα ότι έχει ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν πληρώνει εργαζομένους, παίρνει επιστρεπτέα προκαταβολή και το κράτος τού πληρώνει τα πάγια έξοδα, θεωρεί ότι είναι αδικημένος σε αυτή τη χώρα. Ο κακός συνδικαλισμός την ώρα της συμπεριφοράς δεν μου αρέσει».

Το «διαλέξτε» του τίτλου είναι πάρα πειστικό, όπως καταλαβαίνετε. Κανείς δεν θα διάλεγε τη χυδαιότητα.

* Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συλλογή κλειδιών των καταστημάτων μαζικής εστίασης απ' όλη την Ελλάδα, με σκοπό την παράδοσή τους στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και αντιπροσώπων της εστίασης απ' όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ