Άδωνις Γεωργιάδης για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης: «Κάνουμε το σταυρό μας» (video)

«Μάννα εξ ουρανού» τελικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Άδωνις Γεωργιάδης για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης: «Κάνουμε το σταυρό μας» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Θα εμπιστευτούμε την Ε.Ε. και θα κάνουμε το σταυρό μας που έχουμε μείνει στην Ευρωζώνη και στο Ευρώ και δεν κάναμε το χατήρι σε εκείνους που χορεύαν εκείνο το βράδυ στο Σύνταγμα οι ανόητοι (σ.σ. μιλάει για το 62% του ελληνικού λαου) και θα μας παίρναν όλους στο λαιμό τους. Θα κάνουμε το σταυρό μας που ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΟΚ. Θα κάνουμε το σταυρό μας που μπήκαμε στο ευρώ επί Σημίτη. Θα κάνουμε το σταυρό μας που μας κράτησε ο Σαμαράς στο ευρώ. Εγώ θα προσθέσω θα κάνουμε και το σταυρό μας που ο Τσίπρας έκανε την κωλοτούμπα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ σε συζήτηση για το πως η ουκρανική κρίση επηρεάζει την ελληνική οικονομία. 

Σε παρέμβαση του δημοσιογράφου Αντώνη Αντζολέτου για τα σιτηρά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε: «Για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει με τα σιτηρά. Το 30% των σιτηρών του κόσμου είναι Ουκρανία και Ρωσία. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Σε ένα αγαθό, το 30% της προσφοράς, αφαιρείται. Ε, τι λετε να γίνει; Νόμος προσφοράς και ζήτησης. Είναι απλά τα πράγματα στην οικονομία», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Με λίγα λόγια, όσον αφορά την ενέργεια και τη βίαιη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, «κάνουμε το σταυρό μας», και για την επισιτιστική κρίση λόγω ανεπάρκειας σιτηρών «Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, έτσι λειτουργεί η ελεύθερη αγορά».

Εντάξει, καταλάβαμε. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ