Αποκαλυπτικά βίντεο μετά το σάλο για τον ανταποκριτή "φάντασμα" της ΕΡΤ στη Μόσχα (video)

Συνεχίζουν να προκαλούν σάλο οι καταγγελίες της ΠΟΣΠΕΡΤ και του Δημήτρη Λιάτσου, που αποκάλυψαν ότι απεσταλμένος της ΕΡΤ στην Μόσχα, δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ρωσική πρωτεύουσα.

Αποκαλυπτικά βίντεο μετά το σάλο για τον ανταποκριτή
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσιεύει το newpost.gr, στις 21 Φεβρουαρίου η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ παρουσιάζει «τον ανταποκριτή μας μας στην Μόσχα, Αχιλλέα Πατσούκα».

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο κ. Αχιλλέας Πατσούκας βρισκόταν όντως στη Μόσχα.

Αν δεν ήταν και δεν έχει πάει ποτέ, όπως αναφέρουν οι καταγγελίες της ΠΟΣΠΕΡΤ και του Δημήτρη Λιάτσου, τίθεται μείζον δεοντολογικό και πολιτικό ζήτημα παραπλάνησης της κοινής γνώμης, για τη διοίκηση της ΕΡΤ και τους δημοσιογράφους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Σε άλλο βίντεο, στις 22 Φεβρουαρίου, στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ ο Αχιλλέας Πατσούκας βγαίνει σε ζωντανή μετάδοση, με την ένδειξη πάνω δεξιά στην οθόνη "Απευθείας Μοσχα".

Η καταγγελία του Δημήτρη Λιάτσου

Ο επί χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, με ανάρτησή του στο facebook είχε επιβεβαιώσει την καταγγελία της ΠΟΣΠΕΡΤ, τονίζοντας πως ο αντικαταστάτης του ως ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μόσχα, «δε βρέθηκε στη Μόσχα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στο δεκαπεντάμηνο διάστημα, από 01/01/2021».

Θέση πήρε και ο έμπειρος, πρώην πολεμικός ανταποκριτής και παρουσιαστής της ΕΡΤ, Πάνος Χαρίτος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ