Για καταπάτηση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα μιλάει ανοιχτά και ο Γιώργος Κύρτσος

Για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά, ο Γιώργος Κύρτσος κάνει λόγο για καταπάτηση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, ενώ φωτογραφίζει και τα «κομματικά στελέχη που πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για καταπάτηση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα μιλάει ανοιχτά και ο Γιώργος Κύρτσος
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Απ' ότι φαίνεται, διαγράφηκα από τη ΝΔ μόλις μίλησα για κουκούλωμα σκανδάλου Novartis για δύο λόγους. Ο Μητσοτάκης δεν δέχεται κριτική στα κακώς κείμενα. Πιέζεται από ισχυρή κομματική ομάδα στην κατεύθυνση της αμφισβήτησης του κράτους Δικαίου. Μιά θλιβερή υπόθεση», αναφέρει σε ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, σε μια κατα μέτωπο επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. 

Σε άλλη ανάρτηση, ο Γιώργος Κύρτσος "δίνει" τους Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη βορίδη, Θάνο Πλεύρη και Βασίλη Κικίλια, που αντέδρασαν στην ενσωμάτωση στο ελληνικό δίκαιο της Ευρωπαικής Οδηγίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες.

«Αυτά που είπα στο ΕΛΚ για αμφισβήτηση Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, επιβεβαιώθηκαν σε 24 ώρες. Οι 3 υπουργοί που αντιτίθενται στην κοινοτική οδηγία για προστατευόμενους μάρτυρες και οι 6 βουλευτές που... κατήγγειλαν την πρόσκληση του Ευρωκοινοβουλίου σε Τουλουπάκη, μας θέλουν Βαλκάνια, όχι ΕΕ», γράφει χαρακτηριστικά.

Σε ακόμα μία, σημερινή του ανάρτηση στο Twitter, o ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής βάλλει κατά των 6 βουλευτών της ΝΔ, που κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης για την ακρόαση της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου και κατήγγειλε σοβαρές παραβάσεις κατά της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και του Κράτους Δικαίου από την Ελληνική κυβέρνηση.

«Σοβαρό διεθνοπολιτικό λάθος η παρέμβαση 6 βουλευτών ΝΔ κατά παρουσίας Τουλουπάκη στο ΕΚ, στο Στρασβούργο. Μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρηματά της. Όχι να περιορίσουν κινήσεις,δικαίωμα έκφρασής της. Ούτε μπορούν να επιβάλουν τις προτεραιότητές τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κύρτσος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ