Πορτοσάλτε - Οικονόμου: «Ο Μητσοτάκης έριξε τις διεθνείς τιμές φυσικού αερίου» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που ήταν καλεσμένος στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, με αυτά που ισχυρίστηκαν οι Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου.

Πορτοσάλτε - Οικονόμου: «Ο Μητσοτάκης έριξε τις διεθνείς τιμές φυσικού αερίου» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η πτώση των τιμών της ενέργειας έγινε με τη διεθνοποίηση του θέματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε γεμάτος καμάρι ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ε, όχι δα, την προηγούμενη ημέρα υπήρχε η έκθεση της Κομισιόν. Ήρθε εκ των υστέρων σαν σιγουρατζής να προτείνει πράγματα που έχουν ειπωθεί την προηγούμενη μέρα και να μην τα κάνει στη χώρα μας. Αυτό είναι εξοργιστικό. Θα πείσει δηλαδή ο Μητσοτάκης τους ευρωπαίους να κάνουν κάτι για την ακρίβεια ενώ δεν τα κάνει στη χώρα του. Γελάει ο κόσμος», είπε προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο του, ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός.

«Γιατί ρε παιδιά υποτιμούμε τη χώρα μας μονίμως; Δεν μπορεί οι Έλληνες πρωθυπουργοί να λένε και κάτι σωστό. Μονίμως υποτιμούμε τη χώρα, ό,τι λέει ο Μητσοτάκης, το είπανε και οι άλλοι», είπε απηυδισμένος ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Μα δεν είναι τόσο σημαντικός «παίκτης» ο Μητσοτάκης», απάντησε ο Φ. Κλαυδιανός.

«Τι είπατε κύριε συνάδελφε; Δεν είναι σημαντικός ο Μητσοτάκης; Να σας φέρω φωτογραφίες του κ. Τσίπρα. Δεν έχουμε πλέον πρωθυπουργό τον οποίο τον βάζανε στην τελευταία άκρη της φωτογραφίας, στην οικογενειακή. Πάμε παρακάτω», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Φοίβο Κλαυδιανό να μην μπορεί πλέον να συγκρατήσει το γέλιο του.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ