Γεωργιάδης στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ: «Μην ασκείς κριτική γιατί εγώ σε διόρισα διευθυντή στον ΟΚΑΝΑ» (video)

Επίθεση με προσωπικές αναφορές και αναφορές σε διορισμούς, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη.

Γεωργιάδης στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ: «Μην ασκείς κριτική γιατί εγώ σε διόρισα διευθυντή στον ΟΚΑΝΑ» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με αφορμή την κριτική του Μιχάλη Κατρίνη στα φαινόμενα αισχροκέρδειας και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης να συγκρατήσει τις τιμές, ο υπουργός Ανάπτυξης  απάντησε στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, θυμίζοντάς του πως τον είχε διορίσει Διευθύνοντα Σύμβουλο στον ΟΚΑΝΑ, το 2014, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας.

«Θα πίστευα ότι απο την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας, κ. Κατρίνηόταν σας είχα διορίσει στον ΟΚΑΝΑ θα γνωρίζατε ότι είμαι επιμελής και εργάζομαι. Και δεν μπορεί να μη το θυμάστε. Είναι περίεργο να ήμασταν στενοί συνεργάτες και να κάνετε ότι το ξεχνάτε στο ΚΙΝΑΛ και στο ΠΑΣΟΚ. Εγώ θα είμαι εδώ να σας το θυμίζω. Και πως ήρθαμε μαζί στη Βουλή και σας πρότεινα και μπήκατε στον ΟΚΑΝΑ και πως συνεργαζόμασταν στο γραφείο μου και πως ελέγχαμε όλα τα θέματα. Άρα πρέπει να δείχνετε ένα σεβασμό στην παλαιά μας συνεργασία, όταν ασκείτε εσείς προσωπικά κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω προσωπικά και εκεί γίνομαι κακός», δήλωσε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οταν κάποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις και κακία. Όντως γνώρισα τον κ. Γεωργιάδη όταν ήμουν στον ΟΚΑΝΑ. Την περίοδο 2007-2011 όμως κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν επεδίωκε να είναι κοντά στον Γεωργιάδη που καθόταν σε άλλα έδρανα (σ.σ. ΛΑ.Ο.Σ.). Ως υπουργός Υγείας με εξέπληξε με τη ταχύτητα και τα αντανακλαστικά που είχε πιθανότατα λόγω της μετάβασης στο νέο πολιτικό χώρο», δήλωσε απαντώντας ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Χαίρομαι που θυμηθήκατε τη περίοδο 2007-2011, όπου πράγματι πολλοί από σας δεν μας κάνατε καν παρέα. Αυτό ενισχύει όμως το επιχείρημά μου γιατί από κει που δεν μας κάνατε παρέα μας βάλατε στη κυβέρνηση. Υπουργός στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ήμουν βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Θα είμαι εδώ για να θυμίζω στο ΠΑΣΟΚ, όσο και να θέλετε να έχετε αμνησία, ότι έχουμε υπάρξει μαζί στην ίδια κυβέρνηση και πάνω από μία φορά», ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ