Δημήτρης Οικονόμου: «Κατεβάστε ένα βαθμό το καλοριφέρ δε θα κρυώσετε - Λιγότερες βόλτες με το αυτοκίνητο» (video)

Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Ο Μητσοτάκης κάνει ότι μπορεί. Πρέπει οι πολίτες να κάνουν οικονομία, να κόψουν τα περιττά έξοδα και τις βόλτες με το αυτοκίνητο και να κατεβάσουν και τους βαθμούς στο καλοριφέρ, δεν θα κρυώσουν. Αυτά, πάνω-κάτω είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Δημήτρης Οικονόμου: «Κατεβάστε ένα βαθμό το καλοριφέρ δε θα κρυώσετε - Λιγότερες βόλτες με το αυτοκίνητο» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Υπάρχει ένα ραβδί που θα τα λύσει όλα αυτά; Υπάρχουν λεφτά ατελείωτα που θα μας γεμίσει η κυβέρνηση; Άκουγα χθες πολίτες χθες για παράδειγμα να λένε "δε φτάνουν τα λεφτά". Δε φτάνουν όντως, μπορεί όμως να στο γεμίσει το ρεζερβουάρ ο Μητσοτάκης και να σου δώσει τα χρήματα που θα σου λείψουν; Όχι είναι η απάντηση.

Θέλω να πω πως θα πληρώσουμε το κόστος όλοι μας ... Λέω τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ρε παιδί μου, ως άτομα. Δηλαδή, εσύ στην οικογένειά σου εγώ στη δική μου. Μπορώ να κάνω κάτι. Να μετριάσω ας πούμε τις περιττές μετακινήσεις. Αντί να πάω πέντε βόλτες, να πάω τρεις. Να κατεβάσω ένα βαθμό το καλοριφέρ. Δε θα κρυώσεις...», δήλωσε επί λέξει, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στη ραδιοφωνική του εκπομπή με την Εύα Αντωνοπούλου.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ